Steal - Spandau Ballet Tribute - Live & Stream - 80's - zaterdag 12 september 2020 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 12 september 2020

Steal - Spandau Ballet Tribute - Live & Stream

80's

STEAL is de eerste en enige Spandau Ballet Tribute Band van Nederland en brengt een ode aan deze gerenommeerde Britse band uit de jaren 80!

Steal - Spandau Ballet Tribute - Live & Stream
StudioGonz

Zaal open: 20:30 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €10.00

Tickets Leden: €7.50
Tickets Leden VVK: €7.50

Dit event is geweest

STEAL is de eerste en enige Spandau Ballet Tribute Band van Nederland en brengt een ode aan deze gerenommeerde Britse band uit de jaren 80!

Wie kent niet de hits Only when you leave en Through the barricades? Wie kan er niet meezingen met Gold? Welke tiener uit de jaren 80 heeft er niet geschuifeld op True? Deze songs komen nog steeds voor op de lijst van grootste hits allertijden

*** STEAL Spandau Ballet Tribute Band ***

STEAL is de eerste en enige Spandau Ballet tributeband van Nederland en is in januari 2016 opgericht door gitarist en Spandau Ballet liefhebber René Meulmeester. Er is geen andere band in Nederland die een ode brengt aan deze gerenommeerde Britse band uit de jaren 80, zoals STEAL dat doet. Terwijl ze het verdienen en waard zijn!

Wie kent niet de hits Only when you leave en Through the barricades? Wie kan er niet meezingen met Gold? Welke tiener uit de jaren 80 heeft er niet geschuifeld op True? Deze songs komen nog steeds voor op de lijst van grootste hits allertijden!

Na veel repeteren, oefenen, bijschaven en verbeteren is STEAL gegroeid tot een professionele tributeband met een goeie show en performance. De band heeft al vele succesvolle optredens mogen doen in verscheidene zalen en op verschillende gelegenheden.
STEAL kan zich inmiddels meten met de betere tributebands in binnen- en buitenland.

Op authentieke wijze wordt het zo eigenzinnige repertoire van Spandau Ballet ten gehore gebracht, waarbij de herkenbare sound en het gevoel van de jaren 80 duidelijk overeind blijft.

Er is veel zorg besteed aan het geluid, de uitstraling van de muzikanten en een gebalanceerd repertoire met afwisselende songs in tempo en sfeer. Het publiek wordt getrakteerd op een energieke, interactieve show met een hoge amusementswaarde!

Zowel Spandau Ballet als hun voormalige frontman/zanger Tony Hadley speelde meerdere keren in Nederland voor uitverkochte zalen. Voor diegene die dat gemist hebben, willen nagenieten of gewoon (nogmaals) uit hun dak willen gaan:

STEAL

Meer info:
https://www.stealmusic.nl/
https://www.facebook.com/SpandauBalletTributeBand/
https://www.youtube.com/watch?v=xiOEprveJfM


Deur open: 20:30
Start optreden: 21:00

Dit optreden wordt ook gestreamd. Tune in op: https://www.twitch.tv/studiogonz
(vanaf 21:00)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/494306364564945/
 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.