Crazy 88 - Stream Edition - Uitdagend - donderdag 30 april 2020 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

donderdag 30 april 2020

Crazy 88 - Stream Edition

Uitdagend

Crazy 88! Je kent hem wel! Of niet, maar dan toch! Je doet als team (of alleen) mee aan een avond vol toffe uitdagingen. Je stuurt je opdrachten in via onze website en de juryleden, die op uiterlijk gekozen zijn (ze zitten niet voor niets buiten de camera), beoordelen of je aan de regels hebt voldaan. We hebben natuurlijk ook iemand zo gek gevonden om live op de stream alle opdrachten te doen en showmasters.

Crazy 88 - Stream Edition
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur


Dit event is geweest

Crazy 88! Je kent hem wel! Of niet, maar dan toch! Hier volgt een uitleg. Deze livestream staat garant voor een avond vol toffe ervaringen! Je doet mee als team en krijgt allerlei toffe uitdagingen die je thuis aangaat met de mensen met wie je daar vast zit! Ben jij de creatiefste, uitdagendste persoon in huis?! Dan is dit wat voor jou!

Wc-rollen oprollen, kerstbomen versieren, met gebarentolk Irma mee doen… Niets is te gek voor dit avondvullende programma. Nodig je beste vrienden uit om tegen je te strijden want natuurlijk kan er maar 1 de winnaar zijn en je laat toch niet je beste vriend/vriendin, je ex of je cavia (ja ja, die doen allemaal mee) winnen?!

Je stuurt je opdrachten in via onze website (je krijgt een link tijdens de stream) en de juryleden, die op uiterlijk gekozen zijn (ze zitten niet voor niets buiten de camera), beoordelen of je aan de regels hebt voldaan. We hebben natuurlijk ook iemand zo gek gevonden om live op de stream alle opdrachten te doen en showmasters die de leukste ingestuurde pogingen laten zien! Kortom, een livestream die je niet wilt missen. Straight from StudioGonz in Gouda.

Tune in op: https://www.twitch.tv/studiogonz
(vanaf 20:00)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/669853447160646/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.