Yoeri & Friends - Live Stream Edition - Folk & Doedelzakken - donderdag 14 mei 2020 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

donderdag 14 mei 2020

Yoeri & Friends - Live Stream Edition

Folk & Doedelzakken

Onze eigen StudioGonz medewerker Yoeri Bouwman (beter bekend van Man Bijt Hond) verzorgt op 14 mei het programma van de livestream. Verwacht op deze avond een mix van folk en middeleeuwse liederen.

Yoeri & Friends - Live Stream Edition
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur


Dit event is geweest

Onze eigen StudioGonz medewerker Yoeri Bouwman (beter bekend van Man Bijt Hond *) ) verzorgt op 14 mei het programma van de livestream. Verwacht op deze avond een mix van folk en middeleeuwse liederen.

Yoeri is een muzikaal multitalent maar zal vanavond zijn kunsten op de draailier vertonen. Hij zal het spits afbijten met wat solonummers en daarna zal Els hem begeleiden op de doedelzak.

Als tweede act deze avond het Goudse duo Toby en Kyril die ook beiden hun kunsten gaan vertonen op de doedelzak. Zij zullen een Europees repertoire spelen.

*) Heb je StudioGonz ook gespot in Man bijt hond? Zij maakten een mini docu over een van onze medewerkers en zijn passie voor vreemde instrumenten. Bekijk hier de aflevering terug!

https://www.sbs6.nl/programmas/man-bijt-hond/videos/O4XO6CtYzwQ/man-bijt-hond/

Tune in op: https://www.twitch.tv/studiogonz
(vanaf 20:00)

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/260526544995172/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.