Frozen Steam - Live - A Tribute to Rock - zaterdag 28 augustus 2021 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 28 augustus 2021

Frozen Steam - Live

A Tribute to Rock

Frozen Steam neemt je mee naar de seventies met Aerosmith en Deep Purple, de eighties met The Cult en Kravitz, de nineties met Pearl Jam en de Red Hot Chili Peppers, de zero’s met de Foo Fighters en Franz Ferdinand en de tens met Triggerfinger en The Raconteurs.

Frozen Steam - Live
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €10.00

Tickets Leden: €7.50
Tickets Leden VVK: €7.50

Dit event is geweest

Frozen Steam neemt je mee naar de seventies met Aerosmith en Deep Purple, de eighties met The Cult en Kravitz, de nineties met Pearl Jam en de Red Hot Chili Peppers, de zero’s met de Foo Fighters en Franz Ferdinand en de tens met Triggerfinger en The Raconteurs. Met tussendoor af en toe nummers die minder bekend maar muzikaal interessant en minimaal net zo goed zijn. Want Frozen Steam is géén cliché meebrul-partyband.

Frozen Steam is wel: virtuoos gitaarwerk, een beukende ritmesectie en een zanger die van elk optreden een happening maakt.

Come and check it out yourself!

*** Frozen Steam ***

Voorheen speelden ze in topbands als Gotcha! en de Jeroen van Koningsbrugge-band. Nu spelen ze, aangevuld met jong talent, hun favoriete rocksongs aller tijden – met hier en daar een verrassend muzikaal uitstapje. Stuwend, strak en met een grijns van oor tot oor.

Likkebaardend bogen zanger Wouter Helmink, gitarist Ivar Leliveld, drummer Jeroen Nieuwenhuizen en bassist Boudewijn Geels zich in het voorjaar van 2019 over de menukaart van vijftig jaar rock. ‘We moeten de band worden voor wie we zelf echt álles wat we die avond óók hadden kunnen doen zouden afzeggen,’ zeiden ze tegen elkaar. Kortom: de lat lag hoog.

Nu zijn ze die band geworden, mede dankzij nieuwe aanwinst Andy Bouderij. Andy is vergroeid met zijn Gibson Les Paul en vers afgestudeerd aan het conservatorium in Haarlem.

Als je het geluid van een hyper-energieke gitaarband af en toe ook nog kunt larderen met een virtuoze toetsenpartij – een bonuskwaliteit van vocalist Wouter – dan héb je wat.

Deur open: 20:00
Start optreden: 21:00

Facebook event: Frozen Steam - Live & Stream (facebook.com)
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.