Koningsnacht met De Foute DJ & Foute VJ - & DJ Droeftoeter - Stream Edition - maandag 26 april 2021 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

maandag 26 april 2021

Koningsnacht met De Foute DJ & Foute VJ

& DJ Droeftoeter - Stream Edition

Oranjenacht. Je kent het wel, heel Nederland viert feest, overal THUIS is het een grote oranje bende, en je vraagt je af waar het nou ECHT gebeurt! Wij hebben het antwoord! Oranjenacht 2021 wordt, net als volgend jaar VANUIT StudioGonz gevierd met muziek van onze meest foute DJ, diegene waarbij je denkt: O NEE! Wat een foute muziek, wat een bende, wat een chaos, maar VET! Dansen, bier, bier en nog meer bier, FEEST! en de volgende avond wakker worden en denken: gelukkig hebben we de foto's niet!

 ! Bende gegarandeerd. Met: Skarno live, BraboGinger en Zooi
Koningsnacht met De Foute DJ & Foute VJ
StudioGonz

Zaal open: 19:45 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur


Dit event is geweest

MET LIVE:
De Foute DJ
DJ Droeftoeter
VJ Joooooost
BraboGinger
Zooi (ja ook, maar ook Zooi zelf) 
EN ZOJUIST BEVESTIGD:
SKARNO LIVE ACT! 

Erger wordt het alweeeer niet!

Oranjenacht. Je kent het wel, heel Nederland viert normaalgesproken feest, overal is het een grote oranje bende, en je vraagt je af waar het nou ECHT gebeurt! Maarja, toen kwam Corona. En voor de 2e keer streamen we de confetti daarom ook deze avond live je huiskamer in. Doe mee, zet je huis op z’n kop, en vier Koningsnacht 2021!

Oranjenacht 2021 wordt, net als volgend jaar VANUIT StudioGonz gevierd met muziek van De Foute DJ, diegene waarbij je denkt: O NEE! Wat een foute muziek, wat een bende, wat een chaos, maar VET! Dansen, bier, bier en nog meer bier, FEEST! en de volgende avond wakker worden en denken: gelukkig hebben we de foto's niet!

Ondersteund door DJ Droeftoeter, die de hele avond klaar staat om de draaitafel over te nemen, en jullie lekker laat swingen op heerlijke deuntjes! 

SKARNO zal tot het vallen van de avondklok te zien zijn met zijn nu al legendarische live act, big surprise, nog nooit eerder vertoond materiaal! Dit mag je niet missen!

De Foute VJ verzorgt ook dit jaar weer de visuals en greenscreent je TV om tot een heuse magie van de meest uiteenlopende wazige filmpjes. En het gerucht gaat dat ie ook een paar plaatjes gaat draaien! 

De techniek is vanavond in handen van niemand minder dan BraboGinger, die er samen met Zooi voor zorgt dat het in de chat ook een groot feest gaat worden! 

Kom NIET langs! Nee, kom NIET binnen! Laat je verrassen en verbazen, feest gezellig mee VANUIT JE EIGEN HOUSEKAMER!

*** STREAM EDITION ***

- Tune in op: 
https://www.twitch.tv/studiogonz 
- Minimale leeftijd: doen we dit jaar niet aan
- Legitimatie: ook niet verplicht
- Dresscode: morse (of gewoon wat je zelf lekker vind zitten)
- Consumpties: sla voldoende in om de avond goed door te komen
- Stream open van 19:49 tot 1:00 uur en op=op weg=pech vol=vol druk=ruk. En na 1:00 gaan we afhankelijk van de gezelligheid natuurlijk nog even door. (HAHA GRAPJE. NATUURLIJK GAAN WE DOOR WANT WE MOGEN TOCH NIET MEER NAAR HUIS DAN!) 
- Entreeprijs: eigenlijk onbetaalbaar (maar speciaal voor jullie GRATIS!).

LET OP!!!

DE MEET&GREET KAARTEN ZIJN HELAAS AL UITVERKOCHT DIT JAAR! WEES ER VOLGEND JAAR DUS NOG SNELLER BIJ!

WIE? * WAT? * HOE?

Wat de De Foute DJ en Foute VJ je te bieden hebben? Dat is niet in woorden te omschrijven, het is een gevoel, een ervaring. Zo'n ervaring waarbij de helft nooit meer wilt komen en waarbij de andere helft op dezelfde golflengte zit als de DJ&VJ, en HE-LE-MAAL loessoe kunnen gaan op de beats van Rage Against the Machine, afgewisseld door Vato Gonzales, De Indische Waterlelies en natuurlijk de niet-te-ontbreken hits van Zillertaler, Los Colorados, Nirvana, Paul Anka, De Heideroosjes, Charly Lownoise, Prodigy, BOO!, Django f*cking Wagner, Dolly Parton, Snollebollekes, Deorro, ABBA, Ruffneck en natuurlijk de niet te ontbreken nooit te vergeten KLAUS WUNDERLICH!

YES!

WEES THUIS OF WEES ILLEGAAL ERGENS ANDERS!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/3628785267231485 StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.