HORMONES & DIT - Ramones Tribute & Eigenzinnige Covers - vrijdag 25 februari 2022 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 25 februari 2022

HORMONES & DIT

Ramones Tribute & Eigenzinnige Covers

Hormones is een originele Ramones Tribute band en staat voor het rauwe geluid uit de eerste generatie Punkrock scene. DIT zijn vier muzikanten uit Rotterdam die hun sporen al eerder verdienden in diverse rock-, punk-, ska-, country-, en zelfs jazz- en salsa-bandjes.

HORMONES & DIT
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €7.00
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden: €5.00
Tickets Leden VVK: €3.00

Dit event is geweest

HORMONES:
Hormones is een originele Ramones Tribute band en staat voor het rauwe geluid uit de eerste generatie Punkrock scene. 1 2 3 4 ; Hey Ho Let's go en gaan!
De bandleden zijn veteranen en hebben al een bewezen staat van dienst en staan garant voor de onvervalste energie van de punkrock uit de beginjaren. De aanstekelijke nummers en de pure performance is een feest der herkenning voor fans van de Ramones, maar ook voor iedereen die van een stevig stukje muziek houdt.

DIT:
Wat is DIT? Vier muzikanten uit Rotterdam die hun sporen al eerder verdienden in diverse rock-, punk-, ska-, country-, en zelfs jazz- en salsa-bandjes. Zij vonden elkaar in hun eigenwijze, vrolijke kijk op het muziekmaken en begonnen DIT! DIT is de nieuwe band van Tamara Prins-van 't Hof (zang), Robert van der Kroft (gitaar), Robert Giesselbach (bas) en Al Go Rhythm (drums). Bekende en onbekende covers, uitgevoerd op een eigenzinnige manier die je niet verwacht. DIT mag je niet missen!

Facebook event: 
https://fb.me/e/1o0LUDwfJ 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.