Morgarten (CH) + Vanaheim (NL) + - + Lemuria (BE) live in StudioGonz - vrijdag 27 mei 2022 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 27 mei 2022

Morgarten (CH) + Vanaheim (NL) +

+ Lemuria (BE) live in StudioGonz

Nu de kans om deze 3 geweldige Pagan/folk (black) metal bands op één avond te zien!

 Deur open: 20:00
Morgarten (CH) + Vanaheim (NL) +
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €8.00
Tickets Niet-leden VVK: €6.00

Tickets Leden: €6.00
Tickets Leden VVK: €4.00

Dit event is geweest

Morgarten (CH)
De Zwitserse folk-blackmetal band Morgarten is geen onbekende naam in Gouda. De band was hier eerder te zien, en met veel succes. Morgarten neemt hun publiek mee naar vervlogen tijden waar ze de strijd aanbinden met kwade machten. Dat is ook de rode draad op het nieuwe album “Cry Of The Last”, met welke de band afgelopen jaar veel indruk maakte.
Internationaal liet Morgarten met regelmaat van zich horen. De band opende voor Finntroll, tourde met WindRose en deed in Nederland en België met regelmaat mooie festivals aan.
Dat belooft dus wat! Neem je zwaard en drinkhoorn mee naar StudioGonz en beleef een mooie avond met deze zeergetalenteerde jongens uit Zwitserland. Morgarten gaat opnieuw indruk maken in Gouda!

Video: 
https://www.youtube.com/watch?v=uuE9y_JvdQA 
Facebook: 
https://www.facebook.com/MorgartenSwissMetal/ 

Vanaheim (NL)
Met het nieuwe album “Een Verloren Verhaal” op zak, trekt Vanaheim de Nederlandse concertzalen door. De band groeide in de afgelopen jaren uit tot een graag geziene gast in de podia.
Vanaheim brengt pagan/folk-metal met veel energie. ,,The energetic mix between epic pagan metal and the typical, catchy folk metal creeps deep under your skin, and makes you want to move whether you want it or not!”, aldus de band.Dat heeft Vanaheim dan ook meerdere keren bewezen, onder andere tijdens optredens met Heidevolk, Finsterforst en Equilibrium. Next stop is dus Gouda! Een show om niet te mogen missen!

Video: 
https://www.youtube.com/watch?v=hUZ7glnLw2E 
Facebook: 
https://nl-nl.facebook.com/VanaheimBand/ 

Lemuria (BE)
Dat er bij onze zuiderburen veel talentvolle bands rondlopen, is geen geheim. Eén van die namen is Lemuria. De band begon reeds in 1999 en draait dus al een tijd mee in de scene. In 2012 won Lemuria de Graspop Metal Meeting Talent Quest competitie, wat nog maar eens bevestigt dat Lemuria een band is die veel in zijn mars heeft.
Na een korte break in 2014 besloot de band door te gaan met een nieuwe vocalist. Het leidde tot nog veel meer moois, waaronder het derde album “The Hysterical Hunt”, welke in 2019 verscheen via Massacre Records. En nu doen deze Belgen dus Gouda aan. Een mooie kans om Lemuria eens live aan het werk te zien!

Video: 
https://www.youtube.com/watch?v=hajVNV5XbGY 
Facebook: 
https://www.facebook.com/lemuria.be/ 

Facebook event: 
https://fb.me/e/2YoJMx6w0 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.