Rocketman - StudioGonz-On-Tour: Filmhuis Gouda - donderdag 7 juli 2022 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

donderdag 7 juli 2022

Rocketman

StudioGonz-On-Tour: Filmhuis Gouda

We gaan On Tour! Samen met Filmhuis Gouda, elke eerste donderdag van de maand. Deze energieke biopic annex rockmusical vertelt het extravagante levensverhaal van een van de meest succesvolle Engelse artiesten ooit: Elton Hercules John.

Rocketman
StudioGonz

Zaal open: 19:15 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €7.80
Tickets Niet-leden VVK: €5.80

Tickets Leden: €7.80
Tickets Leden VVK: €5.80

Dit event is geweest

StudioGonz organiseert samen met Filmhuis Gouda een bijzondere filmavond! We gaan On Tour! Samen met Filmhuis Gouda, elke eerste donderdag van de maand.

Voorafgaand aan de film is er natuurlijk alle gelegenheid voor een drankje. Er zit een pauze in de film, en na afloop verzorgt onze huis-DJ een sfeervolle borrel in het filmhuis.

Deze energieke biopic annex rockmusical vertelt het extravagante levensverhaal van een van de meest succesvolle Engelse artiesten ooit: Elton Hercules John.

ROCKETMAN focust op de eerste, turbulente helft van Eltons carrière en laat zien hoe zijn privéleven verweven is met het hobbelige pad naar muzikaal succes. Zijn leven lang smacht Elton naar de affectie die hem – toen nog ‘Reggy Dwight’ – in zijn jeugd ontzegd werd, met een kille vader (‘knuffelen is voor zwakke mensen’) en een moeder die alleen zachtaardig leek – ‘als je op mannen valt, moet je niet denken dat je liefde zult vinden’ bitst ze hem toe. Muziek is het enige dat Elton gelukkig maakt. Al snel vindt hij in tekstschrijver Bernie Taupin (Jamie Bell, BILLIE ELLIOT) een levenslange vriend, die hem niet alleen troost biedt in barre tijden maar hem ook voorziet van succesvolle teksten. Elton verovert met hun songs de popwereld, maar dat vermeende paradijs verstikt hem gaandeweg met zijn duistere kanten: drank, drugs en een entourage van onbetrouwbare en onoprechte mensen.

Tickets uitsluitend te koop via onze website.

Prijzen:
Leden: 5,80
Niet-leden: 7,80

Tijden:
Deur open: 19:15 uur
Start film: 20:00 uur

Let op! De deur van het filmhuis opent een half uur voor aanvang van de film. Kom niet te vroeg. Als de film is begonnen, kan je niet meer naar binnen, dus te laat komen is ook niet heel slim.

Bij het filmhuis is er PIN-only. Laat je flappen thuis, en neem je pinpas mee.

Facebook event: https://fb.me/e/2DYOckgcJ 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.