Darling Rooster + Geert van der Burg (Awash) - eigenzinnige soort bluesy poprock - vrijdag 26 mei 2023 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 26 mei 2023

Darling Rooster + Geert van der Burg (Awash)

eigenzinnige soort bluesy poprock

Een bonte verzameling snoeshanen met een eigenzinnig soort bluesy poprock. Singer - songwriter Geert van den Burg (Frontman Awash) zal het voorprogramma verzorgen.

Darling Rooster  + Geert van der Burg (Awash)
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Een bonte verzameling snoeshanen met een eigenzinnig soort bluesy poprock.

Darling Rooster is een zeer diverse band, soms een tikkeltje onconventionele (eigen) maar toch ook catchy muziek, laagdrempelig voor divers publiek. Band met een groot en vooral breed eigen repertoire: bluesy poprock met veel uitstapjes naar allerlei genres als Ska, reggae, funk, folk, metal, progressieve rock, jazz(y), zelfs symphonische rock. Veel invloeden uit de jaren 70.

Meer info:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100065069346627 

*** Geert van der Burg ***

Het ontstaan van de band Awash is ooit begonnen met een solo-optreden van Geert van der Burg in een pub in Dublin. Nu 15 jaar later speelt hij naast de band ook weer zijn nummers als singer-songwriter.

Geert zingt over intens geluk, volledige toewijding, de wereld, overprikkeling, het verliezen van herinneringen en minimalisme. Gebracht met volle overgave, uitgevoerd met enkel een stem en een gitaar.

"De lage stem van Geert van der Burg vult de zaal en vrijwel iedereen kijkt dromerig voor zich uit en laat zich meevoeren op de muziek.” (3voor12)

Meer info:
https://www.facebook.com/awash.me 

Facebook event: https://fb.me/e/JyyuSG3I 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.