Black Operator + Wortel - Garage Rock - vrijdag 28 juli 2023 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 28 juli 2023

Black Operator + Wortel

Garage Rock

Dampende en vuig beukende rock gemixt met een flinke dosis smerige blues, country en subtiele 70s invloeden. Dit maakt van Black Operator een gevaarlijke cocktail die je moet leren drinken. Support wordt verzorgd door Wortel!

Black Operator + Wortel
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

*** Black Operator ***

“Vuig, meeslepend en gevaarlijk”. Aldus de NL muziekpers wanneer ze eind 2016 voor het eerst kennis maakt met de dampende garage rock van Black Operator. Raakvlakken? Vooruit, bands als BRMC, The Kills en Black Keys zitten zeer zeker in de hoek waar Black Operator de spreekwoordelijke Mostert haalt.

Toch heeft de band vooral een eigen geluid en is mede daardoor vanaf de start een graag gezien gast op de NL festivals en podia, en wordt de band geselecteerd voor de Popronde 2018. Na een aantal goed ontvangen singles brengt Black Operator in de zomer van 2019 haar debuut album uit met daarop o.a. de succesvolle ‘lockdown’ single ‘Desolation Blues’.

Na een stilte van twee jaar meldt Black Operator zich in 2023 terug aan het front met de singles ‘Devils Road’ en de gloednieuwe uptempo garage rocker ‘You Better Run (You Better Hide)’.

Meer info:
https://www.blackoperator.nl/ 
https://www.facebook.com/blackoperator 

*** Wortel ***

Wortel windt er geen doekjes om. Het is knetterhard, maar tegelijkertijd ook verrassend dansbaar en eigenzinnig. En met een onverstoorbare drive en aanstekelijk gitaargeluid laat de band geen heup ongeroerd. Geheel naar eigen recept maakt dit Utrechtse trio dan ook rock met een flinke kronkel.

Meer info:
https://www.facebook.com/Wortelband/ 

Facebook event: https://fb.me/e/YCxDJEx6 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.