Queen of Spades + Individuals - Hardrock + Rock - zaterdag 16 maart 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 16 maart 2024

Queen of Spades + Individuals

Hardrock + Rock

Queen of Spades si een female-fronted hardrockband en keert na een eerder succesvol optreden terug naar StudioGonz. De rockband Individuals uit Etten Leur zal de avond aftrappen.

Queen of Spades + Individuals
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets


*** Queen of Spades ***

Queen of Spades is een internationale female-fronted hardrockband. De groep schrijft en speelt eigen werk waarbij stevige rock de basis vormt, afgewisseld met pompende metalriffs en zijdezachte ballads. Royale hardrock in a full metal jacket, zou je kunnen zeggen. Queen of Spades heeft in 2021 het album ‘Devil in disguise’ uitgebracht en heeft na opnames in Studio Wisseloord een aantal singles gereleaset, waaronder ‘Ride’ en ‘Owe You Nothing’. De Queen en haar volgelingen hebben grote plannen, dus hou deze band goed in de gaten!

Peggy (NL) is de leadzangeres en neemt haar rol als Queen of Spades serieus. Met haar zwoele stem en vorstelijk voorkomen geeft ze een gezicht aan de band. De basis wordt gevormd door drummer Kane (NL), menselijke metronoom en bevelhebber van de fills. Op de lage tonen zwaait Pieter (NL) de scepter, zijn basgeluid kun je horen én voelen. De riffs en melodieuze solo’s worden gecreëerd door Emilio (IT). De creativiteit van deze composer en leadgitarist kent geen grenzen. Bereid jezelf voor op de onderwerping!

Meer info:
https://www.queenofspades.band/ 
https://www.facebook.com/queenofspadesofficialmusic 

*** Individuals ***
[Rock]

Hey! Wij zijn Individuals, een 4 koppige band bestaande uit: Sem Voesenek, Kars Schouteten, Bart van Hulst en Kai de Wildt. We hebben elkaar leren kennen op de KSE in Etten Leur. Door onze passie voor voornamelijk rockmuziek zijn we maar eens gaan repeteren en dat pakte verassend goed uit. We spelen voornamelijk rock/indierock/nederpop denk aan bijvoorbeeld Red Hot Chili Peppers, Maneskin, the Scene en Foo Fighters. We bestaan nu 1 jaar en hebben al verschillende café’s platgespeeld! We zien jullie de 16e!???????

Meer info:
https://www.instagram.com/individualsmusic

Facebook event: https://fb.me/e/MmIZl1q4 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.