Queen of Spades + Individuals - Hardrock + Rock - zaterdag 16 maart 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 16 maart 2024

Queen of Spades + Individuals

Hardrock + Rock

Queen of Spades is een female-fronted hardrockband en keert na een eerder succesvol optreden terug naar StudioGonz. De rockband Individuals uit Etten Leur zal de avond aftrappen.

Queen of Spades + Individuals
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest


*** Queen of Spades ***
[Hardrock]

Queen of Spades is een Brabants collectief gevormd rondom vriendschap en rondom de liefde voor rockmuziek. Hun missie is om de zalen op hun grondvesten te laten schudden en om te laten zien dat dames hier ook perfect toe in staat zijn. Queen of Spades heeft haar sporen verdiend in zalen als The Little Devil, The Mezz, Stage Music Café, Breda Barst en als support voor Woyote en The Dirty Denims.

Live geven ze elke avond alles wat ze hebben en spelen de rock vanuit de tenen. Inspiratiebronnen zijn bands zoals The Pretty Reckless, Halestorm, AC/DC, Metallica.

In 2021 is het gehele album ‘Devil in Disguise’ uitgebracht op alle kanalen. De band heeft vele huiskamers laten rocken tijdens corona! Maar nu is het tijd voor het echte werk. Onlangs heeft Queen of Spades 4 nieuwe singles van het tweede album uitgebracht en de rest wordt de komende maanden opgenomen in de studio. Bij live optredens gaat het publiek gegarandeerd head-bangen en er ontstaat een mosh-pit!

Meer info:
https://www.queenofspades.band/ 
https://www.facebook.com/queenofspadesofficialmusic 

*** Individuals ***
[Rock]

Hey! Wij zijn Individuals, een 4 koppige band bestaande uit: Sem Voesenek, Kars Schouteten, Bart van Hulst en Kai de Wildt. We hebben elkaar leren kennen op de KSE in Etten Leur. Door onze passie voor voornamelijk rockmuziek zijn we maar eens gaan repeteren en dat pakte verassend goed uit. We spelen voornamelijk rock/indierock/nederpop denk aan bijvoorbeeld Red Hot Chili Peppers, Maneskin, the Scene en Foo Fighters. We bestaan nu 1 jaar en hebben al verschillende café’s platgespeeld! We zien jullie de 16e!???????

Meer info:
https://www.instagram.com/individualsmusic

Facebook event: https://fb.me/e/MmIZl1q4 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.