Gouds SKAasfestival #5 - Met een SKAtastische line-up! - zaterdag 23 september 2023 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 23 september 2023

Gouds SKAasfestival #5

Met een SKAtastische line-up!

Save the Date! Gouds SKAasfestival #5 vindt plaats op zaterdag 23 september 2023!

 Deur open 17:00
Gouds SKAasfestival #5
StudioGonz

Zaal open: 17:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €12.50
Tickets Niet-leden VVK: €10.00

Tickets Leden: €10.00
Tickets Leden VVK: €7.50

Dit event is geweest

SKA PEOPLE, hebben jullie je schoenen afgestoft en in de lak gezet? Binnenkort gaan we weer los met maar liefst 5 te gekke SKA bands van eigen bodem: Skapiche?!, Callkoen, The Adubters, The Scurfies en Venus Hill! Koop snel je ticket en mis dit feestje niet!

Timetable:
17:00: Deur open
17.30 - 18.30  The Adubters
19.00 - 20.00  Venus Hill
20.30 - 21.30  Skapiche?!
22.00 - 23.00  The Scurfies
23.30 - 00.30  Callkoen

-------------------------------

Band 1: Skapiche?!
https://www.skapiche.nl/ 
https://www.facebook.com/Skapiche/ 

Dit Goudse veelkoppige hyperenergieke gezelschap zet al jaren in stad en land de boel op z’n kop met uptempo partyska dus dat wordt op en top warm skanken geblazen met een kletternatte T. 

Als je uit Gouda komt en deze band nog nooit gezien hebt, moet je je diep gaan schamen, of gewoon niet ontbreken deze avond!

----------------------------

Band 2: Callkoen
https://www.bravissimo-music.nl/artists/callkoen 
https://www.facebook.com/officialcallkoen 

De Haagse band Callkoen durft je één ding te beloven; als je ze live komt zien, dan wordt het een feestje. Met een enorm dansbare mix van reggae en ska weten ze iedereen vroeg of laat in beweging te brengen. De nummers zijn toegankelijk door invloeden vanuit de popmuziek, maar de mannen weten na zes jaar ook nog steeds te verrassen met hier en daar wat toevoegingen vanuit de ruigere hoek. Dit alles maakt Callkoen een ware live sensatie en een garantie voor een topavond!

----------------------------

Band 3: The Adubters
https://www.facebook.com/theadubters/ 

The Adubters is een Ska/Dub/Reggae band uit Noord-Holland.

The Adubters brengen op hun eigen wijze een ode aan de bekendste Ska en Reggae band die Nederland ooit heeft gekend: Doe Maar!

Daarbij wijken ze af van de standaard coverbands en steken ze de nummers van het legendarische Doe Maar in een heerlijk dub-jasje. Iedereen kent de meezingers zoals Is Dit Alles en De Bom. Maar er zijn nog veel meer pareltjes uit het Doe Maar repertoire die minstens zo goed zijn! Met een jonge enthousiaste zangeres worden oude nummers in een nieuw dub-jasje gestoken en krijgen vertrouwde klanken een verfrissend geluid!

----------------------------

Band 4: The Scurfies
https://www.thescurfies.nl/ 
https://www.facebook.com/TheScurfies 

The Scurfies: je neemt één deel ska, één deel pop, één deel punk, topt dat af met wat rock, gooit het in de blender en je krijgt een cocktail waarmee je de voeten van duizend man van de vloer krijgt. Feest dus!

Sinds 2019 zijn The Scurfies een feit. Deze 6-koppige band uit Amersfoort zijn bij elkaar gebracht door een gedeelde plaag van schurftmijten waarna het binnen de band begon te jeuken om de podia in Nederland plat te spelen. Met hun energieke mix van ska, rock en pop maken The Scurfies van elke show een groot feest.

In 2020 wonnen zij de publieksprijs bij ‘de grote prijs van Leusden en in 2022 stonden zij in de finale van ‘de Kei van Amersfoort’. Ditzelfde jaar brachten zij hun eerste singles ‘Can’t Get Enough’ en ‘Doesn’t Bother Me’ uit. Dit alles is nog maar het begin van hun uitbraak!

----------------------------

Band 5: Venus Hill
https://www.venushill.net/ 
https://www.facebook.com/venushillband 

Venus Hill is een SKA-“crossover” band met eigen nummers. Ze geven een eigen draai aan SKA, door deze te mengen met o.a. metal, punk, rock en reggae en meer.

Ze spelen afwisselende en aanstekelijke vrolijke nummers, die ook nog rocken. Met 3 zangeressen die veel meerstemmig zingen, 3 saxen, sinds kort trompet en een 4-koppige ritmesectie spat het enthousiasme en de passie ervan af!


Facebook event: 
https://fb.me/e/32kqq3uca 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.