Charlie Bit My Finger (B) + Oskoed Slotters (M) + Cheeseheads (G) - Skatepartypunkrock - vrijdag 15 december 2023 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 15 december 2023

Charlie Bit My Finger (B) + Oskoed Slotters (M) + Cheeseheads (G)

Skatepartypunkrock

Skatepartypunkrock avond met een internationale line-up met bands uit België, Moordrecht en Gouda! Charlie Bit My Finger is een 5-delige party punkrock band uit België met vele melodieuze riffs, straight-forward drums en clean vocals.

 Deur open 20:00
Charlie Bit My Finger (B) + Oskoed Slotters (M) + Cheeseheads (G)
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €7.50

Tickets Leden: €7.50
Tickets Leden VVK: €5.00

Dit event is geweest

Skatepartypunkrock avond met een internationale line-up met bands uit België, Moordrecht en Gouda!

*** Charlie Bit My Finger ***

Charlie Bit My Finger is een 5-delige party punkrock band met vele melodieuze riffs, straight-forward drums en clean vocals.


In februari 2011 opgericht en vanaf die dag in stijgende lijn, begonnen met optredens in plaatselijke jeugdhuizen, in binnen- en buitenland, maar ook op kleinere (en grotere) festivals.

In 2016 zijn ze de studio ingetrokken om hun eerste full album "Trapped Inside" op te nemen. Slechts een jaar later (en na veel inspiratie) zijn zij opnieuw de studio ingegaan om hun tweede full album "Third Time's A Farm" op te nemen. 12 nummers, stuk voor stuk een mix van enerzijds poppunk en skatepunk.

Hieruit zijn samenwerkingen met onder andere Bearded Punk Records en het Canadese Thousand Islands Records tot stand gekomen.

Na eerder een Europese tournee gedaan te hebben zijn ze in 2018 vertrokken naar Canada. Grotere festivals zoals Punkrock Holiday (Slovenie), Jera On Air (Nederland) en Pouzza (Canada) staan op hun palmares. Ook support voor A Wilhelm Scream en The Bennies mag hier aan toegevoegd worden. In 2023 stonden ze ook weer op Jera on Air.

Meer info:
https://vi.be/platform/charliebitmyfinger 
https://www.facebook.com/charliebitmyfingermusic 
https://www.youtube.com/@charliebitmyfinger5146 

*** Oskoed Slotters ***

Beïnvloed door bands als Screeching Weasel, Good Riddance, Pulley, Heideroosjes, Face to Face, Blink 182, The Offspring, en NOFX, brengt Oskoed Slotters aanstekelijke skate-punk.

Dit uit Moordrecht afkomstige trio is ontstaan in de zomer van 2010. In de zes jaar tijd dat Oskoed Slotters nu bezig is, hebben ze een flink repertoire opgebouwd en heel veel shows gespeeld. Oskoed Slotters brengt met veel enthousiasme een zeer energieke show. In oktober 2016 hebben ze hun debuut album uitgebracht met de naam 'Ofcourse i'd like to save the world, just not today'.

Meer info:
https://oskoedslotters.bandcamp.com/ 
https://www.facebook.com/oskoedslotters 

*** Cheeseheads ***

De Cheeseheads zijn een nieuwe Goudse band die nu enkele maanden bestaat. Ze bedenken hun eigen nummers en spelen absoluut geen Covers.

Facebook event: https://fb.me/e/4kKTM5cIA Charlie Bit My Finger - Breaking Out (Official Music Video)


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.