Mark Foggo & The Hacklers + SKA MrDjD - Christmas SKA Party - zaterdag 23 december 2023 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 23 december 2023

Mark Foggo & The Hacklers + SKA MrDjD

Christmas SKA Party

Kerst in StudioGonz als nooit tevoren! Tijdens deze kerstspecial zal niemand minder dan MARK FOGGO zorgen dat niemand stil blijft staan. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Ierse SKA band The Hacklers.

 UITVERKOCHT
Mark Foggo & The Hacklers + SKA MrDjD
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €20.00
Tickets Niet-leden VVK: €16.00

Tickets Leden: €18.00
Tickets Leden VVK: €14.00

Dit event is geweest

Kerst in StudioGonz als nooit tevoren! DAT wil je meemaken! Tijdens deze kerstspecial zal niemand minder dan MARK FOGGO zorgen dat niemand stil blijft staan. Hij komt speciaal voor kerst naar StudioGonz voor een exclusief kerstoptreden! Mark Foggo en StudioGonz hebben een mooie geschiedenis met elkaar opgebouwd, en ook deze avond wordt weer een gegarandeerd feest!

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Ierse SKA band The Hacklers. Deze band vliegt heen en weer om kerst in Nederland te komen vieren bij StudioGonz en iedereen lekker op te warmen. Bekend van diverse SKA festivals in Duitsland, Ierland en Zwitserland en nu als primeur voor het eerst in Nederland in StudioGonz!

De afterparty is in handen van de Vlissingse Ska DJ Mr.DjD en zorgt er voor dat ook na de bands de voetjes in beweging blijven met de mooiste platen! Dit wordt een kerstmis om nooit te vergeten!

Meer info:
https://markfoggo.com/ 
https://www.facebook.com/markfoggoofficial 
https://www.facebook.com/thehacklersska 

Facebook event: https://fb.me/e/1bL1Upd0L 

For fans from other countries:
If you want to order tickets and you can't use iDEAL, please mail to tickets@studiogonz.nl: your full name, e-mail and how many tickets you want to order. We'll then let you know how to order your tickets.
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.