The Mocks & The Resoneurs - (neder)beat en 60s garage rock - zaterdag 11 november 2023 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 11 november 2023

The Mocks & The Resoneurs

(neder)beat en 60s garage rock

Een geweldige avond met The Mocks uit Nieuw Vennep en the Resoneurs uit Gouda. Een avond met (neder)beat en 60s garage rock zoals het hoort, ruig, rauw en vuig.

The Mocks & The Resoneurs
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €12.50
Tickets Niet-leden VVK: €10.00

Tickets Leden: €10.00
Tickets Leden VVK: €7.50

Dit event is geweest

Een geweldige avond met The Mocks uit Nieuw Vennep en the Resoneurs uit Gouda. Een avond met (neder)beat en 60s garage rock zoals het hoort, ruig, rauw en vuig.

*** The Mocks ***

The Mocks is een jonge band uit Nieuw-Vennep. Geïnspireerd door de mod-beweging uit de jaren zestig, kleden de bandleden zich in (vintage) maatpakken van de beste kwaliteit. Hun muziekstijl is sterk beïnvloedt door de beatmuziek, zoals The Who, The Kinks, The Small Faces en The Motions.

Hun liveshows belichamen de rauwe energie van een vergane tijd, wat nog meer zichtbaar is aan de vintage gitaren, versterkers en microfoons. Ondanks dat de band hun roots in muziek heeft die meer dan een halve eeuw oud is, klinken de nummers origineel en verfrissend in de huidige tijd, waarin effecten en autotune bijna niet meer weg te denken zijn.

Ben jij klaar voor de nieuwe beatsensatie?

Meer info:
https://themocksofficial.com/ 
https://www.facebook.com/TheMocksband 

*** The Resoneurs ***

The Resoneurs is een garagebeatband uit het Groene Hart, gevormd in 2022. De band is geïnspireerd door alle prachtige muziek die in de sixties werd gemaakt door 17-jarige jongens, die op weg naar de eeuwige roem hun garage uitkwamen. Het gevoel was belangrijker dan virtuositeit. Punkrock in zijn meest pure vorm dus. De bandleden zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten die al in verschillende andere bands hebben gespeeld, voordat ze de handen ineensloegen om The Resoneurs op te richten. The Resoneurs staan bekend om hun rauwe en energieke, sound, met schurende fuzzgitaren, een snerpend orgeltje, ronkende baslijnen, stampende drums en rauwe en intense zang.

Het geluid van The Resoneurs doet denken aan bands uit de jaren zestig, zoals The Sonics, Q65, The Outsiders, Them, The Kinks, Shocking Blue, Stones, CCR en vele anderen. Het huidige repertoire is een mix van bekende en obscure sixties-covers, aangevuld met eigen nummers.

Eerder dit jaar heeft de band hun eerste demo opgenomen bij Studio Teepdek die door diverse radiostations in binnen- en buitenland wordt gedraaid. Inmiddels hebben ze opgetreden in Hoorn, Alphen, Gouda, Roermond en staan meer concerten gepland in Leiden, Gouda en omstreken. The Resoneurs zijn er klaar voor om nog veel meer te spelen en het publiek te vermaken met een optreden waar de rauwe energie van afdruipt.

Meer info:
https://www.facebook.com/theresoneurs 

Facebook event: https://fb.me/e/1hm062dsH 
The Mocks - Not ReadyTHE MOCKS - DO ME GOODThe Resoneurs - All Day and All of the Night (live @ StudioGonz, Gouda, 30-06-2023)


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.