Ronn van Etten - Live @StudioGonz - Blues, blues & more blues! - zaterdag 2 december 2023 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 2 december 2023

Ronn van Etten - Live @StudioGonz

Blues, blues & more blues!

Een optreden met vooral stevige blues van John Mayal, Eric Clapton, Gary Moore, Robben Ford, B.B. King, Alvin Lee, Bonnie Rait en meer.

Ronn van Etten - Live @StudioGonz
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €4.00

Tickets Leden: €4.00
Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

Ronn van Etten doet een tribute aan de blues met bekende en onbekende krakers. Vanavond niet met de groep FLIRT of de tribute band CLAPTONES, maar solo. Maar daarom niet minder stevig! Ronn van Etten speelt van alles, maar vanavond vooral "Blues, blues & more blues!".

*** Ronn van Etten ***

Ronn van Etten speelt muziek vanaf zijn 10e (zang, gitaar, toetsen, bas en drums). Een inmiddels fors uit de hand gelopen- hobby.

Hij speelde in pop-formaties als Balloon, Muskie, Prints, en –nog steeds- FLIRT. In 2022 startte hij met CLAPTONES (Eric Clapton tribute band). Er verschenen van Ronn 8 CD/DVD-albums, sommige in het Nederlands, de meeste met Engelstalige popmuziek.

In 2015 verscheen eigen werk op de DVD “Getekend” met muziek en videoclips, zijn dubbelCD, “All Sorts … One Guy” met 32 songs: blues, pop, reggae, rock. In 2016 verschijnt “Shades of Blue’s”, geïnspireerd door de blues en allerlei actuele, nare gebeurtenissen. In 2017 “Een Leven Lang Liedjes” waarvan 25% van de verkoop is voor KIKA. In 2018 volgt het dubbelalbum “WAVES”, gevolgd door “61 – Etched in Memory”, in 2019. Zijn meest recente album uit 2020 is “Black White Colours”. In 2021/2022/2023 verschenen op USA-labels enkele singles en een album met ambient muziek.

Ronn treedt op met FLIRT en CLAPTONES, maar ook veel solo in binnen- en buitenland. Hij tourde 8 keer in Cyprus met een Clapton tribute, trad op in Spanje en was in 2023 uitgenodigd voor theatershows in Engeland en enkele reguliere optredens. Komend jaar volgen tours in Cyprus en Engeland. Zijn -zeer gevarieerde- muziek vindt je op Spotify, iTunes, Amazon, Deezer, etc,

Meer info:
https://www.ronnvanetten.nl/ 
https://www.facebook.com/Ronn.van.Etten 
https://www.youtube.com/c/ronnvanetten 

Facebook event: https://fb.me/e/ZFk3fP0U 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.