Hesken - Album Release Tour - Support: Black Rabbit - zaterdag 8 juni 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 8 juni 2024

Hesken - Album Release Tour

Support: Black Rabbit

Hoog tijd voor weer een avondje Metal in StudioGonz met deze twee enthousiaste en energieke bands!

Hesken - Album Release Tour
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

 *** Hesken ***
[Progressive Metal]

HESKEN is een 4 koppige progressieve metalband uit Zwolle en de verrassende finalist van de Nederlandse metal battle 2023.

Ze creëren hun eigen rauwe progressieve sound met invloeden als Opeth, Gojira, Tool en Death.

Vanaf januari 2023 spelen ze regelmatig geweldige shows, die met enorm veel enthousiasme worden ontvangen. Ze hebben onder andere opgetreden met bands als Black Rabbit, TerraDown, Nephylim etc.

De single Conspiracy is op 15 november 2023 live bij “Pas Op Herrie” (Radio Lelystad) gereleased en sinds dien te beluisteren via alle streamingdiensten.

Daarnaast heeft het nummer in de tiplijst van De keiharde podcast (Radio2 Avro/Tros) gestaan en is het meerdere malen gedraaid bij Bjorn's Beton Uur op Kink Distortion.

In 2024 releasen zij hun eerste album en gaan ze deze, na een release party, door heel Nederland en natuurlijk daarbuiten ten gehore gaan brengen.

Meer info:
https://www.heskenofficial.com/ 
https://www.facebook.com/HESKENofficial 

*** Black Rabbit ***
[Metal]

Je nachtmerrie staat op het punt zich te ontvouwen. De door Black Rabbit gehypnotiseerde slachtoffers liggen zwetend in hun bed, waarna zij door hem tot de hel veroordeeld worden. Met hun eerste full-length album ‘Hypnosomnia’ zetten de bloeddorstige konijnen zichzelf op de kaart binnen de Nederlandse metalscene.

Meedogenloos en overtuigend zetten zij hun verhaal voort door hun concept te voorzien van een sterke ruggengraat. De chronologische volgorde van het album vertaalt zich letterlijk in de patronen, tempo’s en de activiteit van het menselijk brein tijdens het slaapproces. Niet alleen met hun snelle thrash-metal en groovy death-metal, maar ook met hun energieke live-optredens, zal dit vijf-koppige monster elk slachtoffer dat het rijk van Black Rabbit durft te betreden, in stukken gereten achterlaten.

Door een breed scala aan verschillende muzikale invloeden van alle bandleden ontstaat er een verfrissend en inspirerend geheel op 'Hypnosomnia'. Black Rabbit omarmt hun gewaagde, maar unieke concept, en steken daarmee in zekere zin hun middelvinger op naar alle stereotypes in de metal. Black Rabbit blijft door holen kruipen om hun wereldwijde hypnose voort te zetten.

Meer info:
https://blackrabbitofficial.com/ 
https://www.facebook.com/OfficialBlackRabbit 

Facebook event: https://fb.me/e/1NcWLCFj6 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.