Gouds SKAasfestival #6 - Met een SKAtastische line-up! - zaterdag 5 oktober 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 5 oktober 2024

Gouds SKAasfestival #6

Met een SKAtastische line-up!

Save the Date! Gouds SKAasfestival #6 vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2024! Met I'm With Stupid, Kiloknallers, The Happy Suspended, Skapiche?! en The Bouncers.

Gouds SKAasfestival #6
StudioGonz

Zaal open: 18:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €12.50
Tickets Niet-leden VVK: €10.00

Tickets Leden: €10.00
Tickets Leden VVK: €7.50

koop tickets

SKA PEOPLE, hebben jullie je schoenen afgestoft en in de lak gezet? In oktober gaan we weer los met maar liefst 5 te gekke SKA bands: I'm With Stupid, Kiloknallers, The Happy Suspended, Skapiche?! en The Bouncers. Koop snel je tickets en mis dit feestje niet!

Timetable:
18:00 Deur open
18:30 - 19:15 Kiloknallers
19:45 - 20:30 The Bouncers
21:00 - 21:45 Skapiche?!
22:15 - 23:00 I'm With Stupid
23:30 - 0:15 The Happy Suspended

-------------------------------
Band 1: Skapiche?!
https://www.skapiche.nl/ 
https://www.facebook.com/Skapiche/ 

Dit Goudse veelkoppige hyperenergieke gezelschap zet al jaren in stad en land de boel op z’n kop met uptempo partyska dus dat wordt op en top warm skanken geblazen met een kletternatte T.

Stap in de wereld van Skapiche?! en laat je meevoeren op een muzikale rollercoaster vol energie, passie en onvergetelijke optredens. Deze dynamische skaband is de belichaming van feest, en ze weten precies hoe ze een zaal op zijn kop moeten zetten! Dit doen ze met eigen versie van SKA, compleet met aanstekelijke melodieën, rockende riffs, knallende polka en opzwepende shouting.

-------------------------------
Band 2: I'm With Stupid
http://imwithstupidmusic.com/ 
https://www.facebook.com/imwithstupidmusic 

Rock Reggae Romance from the heart of Utrecht!

De Utrechtse reggaerock band I’m With Stupid is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de go to party-starter binnen de Nederlandse surf- en skatescene. De band, onder leiding van Kristian O., stond op festivals zoals Surfana, Madnes, Loungefest, Psy-fi, en Bevrijdingsfestival Utrecht. IWS tourde door Zwitserland en Frankrijk, en tourde door het hele land als onderdeel van de Popronde 2018. I’m With Stupid staat bekend om hun kenmerkende mix van rock, reggae en dub muziek; nooit bang om te jammen op het podium. De basis is vertrouwde, zomerse reggae, maar bij I’m With Stupid gaat dat altijd samen met het experiment: verrassende wendingen in stijl en tekst, met nummers die je doen dansen en lyrics die je laten nadenken. Momenteel werkt I'm With Stupid aan hun nieuwe album!

-------------------------------
Band 3: Kiloknallers
https://www.facebook.com/kiloknallersband 
https://www.instagram.com/kilo.knallers 

Kiloknallers neemt je mee op een vrolijke trip door de wereld van de Ska uit de jaren 50 & 60.

Kiloknallers een gewichtig old school Ska gezelschap, zeven man en een vrouw van vlees en bloed, 100 % muziek en plezier. Al sinds 2018 zorgen zij voor Skandalig vette ska en altijd goedgekeurd vuurwerk op straat, zaal, kroeg, theater, park, strand of ander feest.

De Kiloknallers knallen bij jou de kilo’s eraf want stil zitten is er niet bij. Een feestje maken samen met je publiek, is hun devies. Altijd prijs dus met de Kiloknallers!

-------------------------------
Band 4: The Happy Suspended (BE)
https://vi.be/platform/thehappysuspended 
https://www.facebook.com/TheHappySuspended 

Een ska reis door punkland, happyvalley, mountain of jazz, swingfield & trashlane!!

The Happy Suspended ontstond in 2017 en won twee jaar later de Gigstarter Artist of the Year award, in een finale waarin de energieke live show van de Gentse muzikanten zowel de jury als het publiek wist te overtuigen.

In de tussentijd hebben ze verder gebroed op die energieke liveshow, en hun muzikaal pallet uitgebreid door koppig buiten de lijntjes te blijven kleuren. Het maakt niet uit of je een rasechte ska-fan bent, een naar-een-breakdown-verlangende headbanger, of gewoon graag een beentje zwiert: Aan je trekken komen zal je!

Voor elk wat wils dus, of zoals Luminous Dash het verwoordt:
" 'vree wijze' ska. Er zitten punkgitaren in The Bird, er zit een overdosis zomerse gein in Fur Heidi, er is hun fiëstamanifest In A Bar – zeer Pogues – en er is, hey, in het Nederlands! – Wie Zijn Wij."

-------------------------------
Band 5: The Bouncers (NL)
https://thebouncers.nl/ 
https://www.facebook.com/TheBouncersSka/ 

The Bouncers maken Ska. En ze maken feest!!

Bij een optreden van the Bouncers wordt er altijd gedanst. Dat kan op uptempo nummers maar ook op rocksteady en reggae grooves. Meezingen kan ook want de teksten zijn altijd goed te volgen en de refreintjes liggen zó lekker in het gehoor dat je wel mee móet doen. The Bouncers spelen eigen nummers met af een toe een verrassende cover. Daar is dus ook een kans voor publieksparticipatie, iedereen wordt betrokken bij het optreden. Deze ervaren band, ze speelden al door heel Nederland, met zijn strakke ritmesectie en swingende blazers, maakt van elke gig een onvergetelijke gebeurtenis.

Ervaren 9 persoons Ska band uit Haarlem met eigen geluid en vaste fans door het hele land.

-------------------------------

Facebook event: https://fb.me/e/6ojU0nZi7 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.