Lost Age - EP Release Tour - Support: X-ray Delta + Flora State - vrijdag 28 juni 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 28 juni 2024

Lost Age - EP Release Tour

Support: X-ray Delta + Flora State

Pop-rock en Rap-rock

Lost Age - EP Release Tour
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

*** Lost Age ***
[Pop-rock]

Lost Age is een pop-rockband uit Noord- en Zuid-Holland. Van catchy tot meeslepend en van up-tempo tot akoestische easy to listen.

Lost Age begon in 2014 met alleen zang, gitaar en een onstilbare creativiteit om unieke nummers te schrijven. In 2019 groeide het uit tot een volwaardige vier koppige pop-rock band die van alle markten thuis is. De eigen nummers lopen uiteen van catchy tot meeslepend en van uptempo tot akoestische easy to listen. In 2022 kon de band dan eindelijk het podium op en dat smaakte naar meer. In 2023 dook Lost Age de studio in en binnenkort kan een eerste EP verwacht worden. Stay tuned!

Meer info:
https://www.facebook.com/LostAgeOfficial/ 
https://www.youtube.com/channel/UCQpNzf8kQTjzxywo6Y9BpYg 

*** X-ray Delta ***
[Rap-rock]

Deze Progressive Rap-Rock formatie is in 2016 opgericht in Haarlem, Nederland. Beïnvloed door een hele reeks artiesten, waaronder The Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Biffy Clyro en RUN DMC, brengt X-ray Delta met hun muziek een muur van kracht naar het publiek. Maar ook relaxte nummers zijn niet ongebruikelijk tijdens hun sets. Met hun onverwachte maatsoorten en dynamische wisselingen weten ze ieder publiek te intrigeren. Ze proberen aan alles wat ze doen een eigen draai te geven. In 2017 wonnen ze een bandwedstrijd in Haarlem ("HIT!'') en daarmee konden ze een nog groter publiek bereiken. Sindsdien zijn ze niet meer te stoppen met het uitbrengen van nieuwe nummers. Op 15 december 2018 brachten ze hun debuut uit EP, genaamd "Blue Tortilla EP".

Meer info:
https://www.facebook.com/xraydeltaxd 

*** Flora State ***
[Pop-rock]

Flora State is een dynamische pop/rock band met een eigen aanstekelijke sound, waarbij ze niet schromen om buiten de grenzen van het genre te kleuren en inspiratie putten uit diverse muzikale stijlen voor een frisse en boeiende twist.

Hoewel de originele formatie is geboren uit de naschokken van de pandemie, is de huidige formatie pas actief sinds 2023, gevormd door muzikanten die elkaar vonden tijdens en na optredens op het grote podium voor het lokale “Veen gaat Vreemd” festival. Hun naam is dan ook een eerbetoon aan de kleurrijke muziek én oefenruimte in een oude kas in Roelofarendsveen.

Met meeslepende melodieën die zich in je hoofd nestelen, weet Flora State moeiteloos verhalen te vertellen over verschillende aspecten van het leven. Hun muziek is een harmonieuze mix van catchy refreinen, vloeiende basriffs, funky gitaar, pakkende synth en passende drums. De zangeres en bandleden bundelen op deze manier hun krachten om hun creativiteit vorm te geven, waarbij hun geluid reikt van ruwe, energieke nummers tot zachtere, introspectieve composities.

Gedreven door hun passie voor muziek zijn de bandleden vastberaden om hun publiek te blijven verrassen en mee te nemen in de "Flora State”.

Meer info:
https://www.flora-state.nl/ 
https://www.facebook.com/florastateband 

Facebook event: https://fb.me/e/gOiH8h3N9 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.