Lui Paard + Ask! - Nederpop & Poprock - vrijdag 30 augustus 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 30 augustus 2024

Lui Paard + Ask!

Nederpop & Poprock

Een avond met gevarieerde Nederpop van Lui Paard uit Amsterdam en catchy poprock van het Goudse Ask!

Lui Paard + Ask!
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

*** Lui Paard ***
[Nederpop die blijft hangen]

Van ska tot rock, van soul tot funk, van polka tot punk!

Lui Paard is een Nederlandstalige band uit Amsterdam. De muzikanten van Lui Paard hebben heel verschillende muzikale achtergronden en de band beperkt zich dan ook niet tot één muziekstijl. Dat resulteert in een gevarieerd repertoire van dansbare songs over herkenbare onderwerpen. Songs die stuk voor stuk lekker blijven hangen.

Het zomerse ‘Zon in mijn kop’ groeide bij de vaste schare fans uit tot een onmisbaar nummer in de set, net als ‘Cowboy met een lui paard’. In 2019 verscheen het eerste album ‘Het gaat over jou’ met negen heel afwisselende songs op Spotify. Het bluesy ‘Oeh baby’, funky ‘Denk je nog wel eens aan me’ of het vrolijke ‘Meisje met de blauwe jurk’, het kan allemaal. Het is wat Lui Paard een unieke band maakt. In 2020 werd het live opgenomen semi-akoestische ‘Blauwe maandag’ daaraan toegevoegd. Het nummer staat voor de optimistische kijk van Lui Paard. Zelfs in coronatijd blijft de band namelijk bezig met nieuwe, positief stemmende nummers. Is Lui Paard helemaal niet kritisch dan? Jawel hoor. Maar liever met een grappige, beetje cynische ondertoon, dan met gestrekt been. ‘Cadzand’ is zo’n nummer waarin de klimaatproblemen in een lichte setting worden aangekaart. In ‘Ik vind er helemaal niks van’ gaat het over de overvloed aan meningen op tv en in ‘Swipe je me weg’ worden de datingapps op de hak genomen. Kortom, Lui Paard is kritisch met een knipoog, relativeert en is altijd positief gestemd. Juist nu. Op YouTube plaatsen we regelmatig nieuwe content. Zoals clips van live (stream) optredens. Lees de wekelijkse mijmernoot en raad de cover van een albumcover op Facebook, Instagram en Twitter. We hangen rond op festivals, in cafés, op poppodia en zelfs in huiskamers.

Lui Paard is: Gijs Coffeng (zang/gitaar), Harold Reusink (drums), Maarten Rijnen (bas), Vincent van Steenis (gitaar),Erik Korthof (toetsen).

Meer info:
https://www.lui-paard.nl/ 
https://www.facebook.com/luispatiepaard 

*** Ask! ***
[Poprock]

Ask! is een eigenzinnige Goudse rock band. De band is opgericht in 2006 en specialiseert zich in poppy nummers met catchy melodieën en ontwapenende kwetsbaarheid in gevoelige balladen. De band bestaat uit Marjolein Poot (zang), Edwin van Slingerlandt (gitaar), Arno Smeehuysen (toetsen), René de Veth (drums) en Mark Nieuwmans (bas). Ze spelen uitsluitend eigen werk!

Meer info:
http://www.askfirst.nl/ 
https://www.facebook.com/Asktheband 

Facebook event: https://fb.me/e/4TL2qiAua 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.