Project Pain + SkaldGrim + Decay - Thrash + Viking Metal + Hardrock - zaterdag 14 december 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 14 december 2024

Project Pain + SkaldGrim + Decay

Thrash + Viking Metal + Hardrock

Hoog tijd voor weer eens een avondje Metal en Hardrock in StudioGonz met deze 3 geweldige bands!

Project Pain + SkaldGrim + Decay
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €7.00
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden: €5.00
Tickets Leden VVK: €3.00

koop tickets

*** Project Pain ***
[Thrash Metal]

Can you feel the Pain

De Nederlandse thrashers van Project Pain geven een snelle, harde en zware, onbeschaamde klap in het gezicht bestaande uit puffende riffs, halsbrekende solo's en een no-nonsense houding.

Project Pain bracht hun debuut-cd 'I Have Sinned' uit op 23 juni 2012, met solo's van het oorspronkelijke lid Marc van der Velden en gastoptredens van Wim Epskamp en Mark Staffhorst. De tweede cd 'Thrashed To Kill' werd uitgebracht op 30 april 2015 en Josh Christian (Toxik) speelt een gastoptreden. Hun derde volledige album ''Brothers In Blood'' is uitgebracht op 20 januari 2018, met solo's van Marc van der Velden en een gastoptreden van Dennis Smeekes. In 2020 brachten ze een single en videoclip uit genaamd Painted Black (cover van Paint It Black) met een gastoptreden van Larry Barragan (Helstar).

Het nieuwe en vierde album 'Faster Disaster' is nu uit, samen met de single Mean Metal Machine en de videoclip van het nummer Val Kapot.

Meer info:
http://www.projectpain.nl 
https://www.facebook.com/ProjectPainMetal/ 

*** SkaldGrim ***
[Viking Metal]

Skaldgrim speelt melodieuze Scandinavische death metal.

De vierkoppige formatie, vernoemd naar naar de bloeddorstige Noorse godheid Skald en zijn krijgers, brengen ons geïnspireerde melodieuze death metal. Met grimmige verhalen uit de Noord Europese windstreken die tot leven komen en soms visueel worden door de inzet van strijdende krijgers.

Het sympathieke heren-gezelschap uit het oosten van het land maakt melodieuze death metal overgoten met melodieën en zij doen dat inmiddels al meer dan 10 jaar.

Meer info:
https://www.facebook.com/melodicdeathmetal.nl 

*** Decay ***
[Hardrock]

Rockend hard sinds 2015!

Hard rocken is het motto van de band. Decay is een hardrockband uit Nederland. Het schrijven van origineel materiaal is vanaf het begin hun voornaamste focus geweest. Het geluid van Decay bestaat uit een diepe, beukende ritmesectie, gecombineerd met groovende gitaarriffs en melodieuze, maar keiharde zang.

De band werd opgericht in 2015 en nam een jaar later hun debuut-EP op. Sindsdien volgden meerdere singles. 2022 markeert de release van de EP Footprints, die met lovende kritieken werd ontvangen. Naast het uitbrengen van muziek heeft Decay op vele podia in binnen- en buitenland gestaan.

Meer info:
https://decayofficial.com/ 
https://www.facebook.com/decaynl 

Facebook event: 
https://fb.me/e/81ZqgnwsD 

StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.