Early in July - EP Release Show - Support: CooCoo + Eurydice - zaterdag 6 juli 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 6 juli 2024

Early in July - EP Release Show

Support: CooCoo + Eurydice

Met zo'n bandnaam zijn ze op het juiste moment op de juiste plaats zullen we maar zeggen... begin juli doet Early in July StudioGonz aan voor een geweldig optreden in het kader van hun EP Release Show! Early In July is een vijfkoppige alt-rock band met post-hardcore invloeden uit Gouda/Den Haag. Als support zullen de alt-rock band CooCoo en het progressief rock trio Eurydice optreden.

Early in July - EP Release Show
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

*** Early in July ***

Early In July is een vijfkoppige alt-rock band met post-hardcore invloeden uit Gouda/Den Haag.

“Hoe meer reverb, hoe beter.” Is het motto van Early In July. Wat begon als een klein project met vrienden, groeide snel uit tot een volledige band. Alle bandleden halen inspiratie uit verschillende genres en hebben iets weten te creëren uit hetgeen wat ze allemaal gemeen hebben. Geïnspireerd door bands zoals Counterparts, Paramore en Silverstein; In combinatie met poppy maar toch powerful female vocals en een lading reverb hebben ze hun eigen sound weten te creëren. Met hun dromerige maar toch harde muziek hopen ze hun luisteraars mee te voeren.

Meer info:
https://www.facebook.com/Earlyinjuly/ 
https://www.instagram.com/earlyinjuly 
https://www.youtube.com/channel/UCck77rUIXZaHsAxHdhcOixQ 

*** CooCoo ***

CooCoo is een Nederlandse alt-rock band met een boodschap! Met teksten over: studieschulden, wapengeweld en de uitbuiting van muzikanten. Altijd gekleed in geel en altijd klaar om de spijkers uit de vloer te spelen, neemt deze band je mee in een zweterige, springerige en vooral luide live-ervaring. De band was eerder al te zien op festivals als: Parkpop, The Life I Live, Schollenpop, Kaderock en Eurosonic Noorderslag.

Meer info:
https://www.facebook.com/CooCooband/ 
https://www.instagram.com/coocoomusic/ 

*** Eurydice ***

Eurydice, een progressief rock trio afkomstig uit het ooit-zo-rustige dorp Den Ilp, nabij Amsterdam, biedt een unieke muzikale reis. Jelle de Lange (gitaar/zang), Sanne Strijbis (bas) en Jim Versteegh (drums), vermengen met hun muziek naadloos zware en mysterieuze elementen met elkaar, waardoor luisteraars betrokken blijven bij voortdurend veranderende dynamiek. Geïnspireerd door mythologie creëert Eurydice teksten die dienen als metaforen voor sociale thema's en menselijke natuur. Eurydice neemt je mee naar een plek waar muziek en “storytelling” zich met elkaar verweven… Fans van Radiohead, Muse en Tool zullen zich erg bij Eurydice thuis voelen.

Binnen een half jaar veroverde Eurydice het podium met een succesvolle EP release in een volle zaal in Podium Victorie (Alkmaar) afgelopen december. Het trio is net een half jaar bezig, maar ze hebben in die tijd al 30 shows gespeeld. Ze zijn nu bezig met hun tweede EP, waarin ze beloven nog meer uit te pakken in zowel productie als songwriting.

Meer info:
https://www.facebook.com/profile.php?id=61554558759801 
https://www.instagram.com/eurydice_band/ 

Facebook event: 
https://fb.me/e/3IgfKDVK1 




StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.