Metal Hardcore Night met - Menacer || Zubzero || Chaos Unleashed - zaterdag 13 juli 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 13 juli 2024

Metal Hardcore Night met

Menacer || Zubzero || Chaos Unleashed

Treed binnen in een wereld van rauwe energie en brute muziek met deze drie meeslepende bands die de grenzen van het genre verleggen. Bereid je voor op een avond vol headbangen en moshen. Mis deze explosieve avond vol heavy muziek en ongebreidelde energie niet!

Metal Hardcore Night met
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

*** Menacer ***
[Hardcore/Deathcore]

Menacer, een blackend hardcore/deathcore vijftal, brengt een golf van opzwepende muziek met een dreigende sfeer. Sinds 2018 heeft MNCR indruk gemaakt en het podium gedeeld met namen als Napalm Death, Pro-Pain en Distant. Hun nieuwste album "REVOLT" is nu te beluisteren op alle streamingplatforms. Voor fans van: Spite, Fit For an Autopsy en Brand of Sacrifice.

Meer info:
https://www.facebook.com/MenacerHC 

*** Zubzero ***
[Metal/Hardcore]

Zubzero is een explosieve mix van thrash metal, opgefokte hardcore en brute grooves, allemaal doorweven met krachtige grunts. Laat je meeslepen door hun meeslepende geluid en laat de muziek je naar ongekende hoogtes tillen.

Meer info:
https://www.facebook.com/ZubzeroBand 

*** Chaos Unleashed ***
[Trash metal]

Chaos Unleashed is een thrash metalband uit Nederland, gevormd door leden die eerder speelden in bands als Sad Iron, Yaotzin, Jackal, Dominion, In Ruins en Angus. Hun stijl is geïnspireerd door Sodom, Kreator en Exodus, met zware gitaren en luide screams die de zaal vullen. Maak je klaar voor een set vol rauwe, ongepolijste thrash metal!

Meer info:
https://chaosunleashed.nl/ 
https://www.facebook.com/chaosunleashedband 

Facebook event: https://fb.me/e/59xtFY4KH 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.