The Astoria + The Resoneurs - Garage / Rock'n'Roll - vrijdag 6 december 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 6 december 2024

The Astoria + The Resoneurs

Garage / Rock'n'Roll

Garage-Rock´n´Roll uit Eindhoven en Gouda. Klinkt als Stooges meets MC5, the Sonics, the Who, Q65, The Outsiders, Them, The Kinks, Shocking Blue, Stones, CCR e.v.a.

The Astoria + The Resoneurs
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

*** The Astoria ***
[Garage / Rock'n'Roll]

The Astoria uit Eindhoven speelt garage-rock'n'roll zoals men dat eind jaren 60 begin jaren 70 deed. Geïnspireerd door bands zoals the Stooges, MC5, the Rolling Stones, Small Faces en the Sonics.

Ruige uptempo nummers met catchy refreinen die uitnodigen tot dansen en meezingen, met heerlijke gitaarsolo's en zo nu en dan een lekker jengelend orgeltje. Genoeg ervaring in deze band (met leden van the Dirty Denims) dus verwacht een energieke liveshow op het podium!

"We like it when it's loud!"

Meer info:
https://www.facebook.com/theAstoriaNL 

*** The Resoneurs ***

The Resoneurs is een garagebeatband uit het Groene Hart, gevormd in 2022. De band is geïnspireerd door alle prachtige muziek die in de sixties werd gemaakt door 17-jarige jongens, die op weg naar de eeuwige roem hun garage uitkwamen. Het gevoel was belangrijker dan virtuositeit. Punkrock in zijn meest pure vorm dus. De bandleden zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten die al in verschillende andere bands hebben gespeeld, voordat ze de handen ineensloegen om The Resoneurs op te richten. The Resoneurs staan bekend om hun rauwe en energieke, sound, met schurende fuzzgitaren, een snerpend orgeltje, ronkende baslijnen, stampende drums en rauwe en intense zang.

Het geluid van The Resoneurs doet denken aan bands uit de jaren zestig, zoals The Sonics, Q65, The Outsiders, Them, The Kinks, Shocking Blue, Stones, CCR en vele anderen. Het huidige repertoire is een mix van bekende en obscure sixties-covers, aangevuld met eigen nummers.

The Resoneurs staan klaar om te spelen en het publiek te vermaken met een optreden waar de rauwe energie van afdruipt!

Meer info:
https://www.facebook.com/theresoneurs 

Facebook event: https://fb.me/e/1l8YHqjVs 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.