Hormones & DIT - Ramones Tribute & Eigenzinnige Covers - zaterdag 12 oktober 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 12 oktober 2024

Hormones & DIT

Ramones Tribute & Eigenzinnige Covers

Sluit je aan bij de brigade, want we knallen door met een avond die de punkrock essentie van de Ramones herbeleeft! Met de meest knallende Ramones tribute, Hormones, en het rauwe voorprogramma DIT uit Rotterdam. Maak je klaar voor een avond vol met spikes, leren jassen, en muziek die de vloer doet trillen.

Hormones & DIT
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

*** Hormones ***

Hormones is een originele Ramones Tribute band en staat voor het rauwe geluid uit de eerste generatie Punkrock scene. 1 2 3 4 ; Hey Ho Let's go en gaan!

De bandleden zijn veteranen en hebben al een bewezen staat van dienst en staan garant voor de onvervalste energie van de punkrock uit de beginjaren. De aanstekelijke nummers en de pure performance is een feest der herkenning voor fans van de Ramones, maar ook voor iedereen die van een stevig stukje muziek houdt.

Meer info:
https://www.bandcave.online/ 
https://www.facebook.com/HormonesPunkRock 

*** DIT ***

Wat is DIT? Vier muzikanten uit Rotterdam die hun sporen al eerder verdienden in diverse rock-, punk-, ska-, country-, en zelfs jazz- en salsa-bandjes. Zij vonden elkaar in hun eigenwijze, vrolijke kijk op het muziekmaken en begonnen DIT!

DIT is de band van Tamara Prins-van 't Hof (zang), Robert van der Kroft (gitaar), Robert Giesselbach (bas) en Al Go Rhythm (drums). Bekende en onbekende covers, uitgevoerd op een eigenzinnige manier die je niet verwacht. DIT mag je niet missen!

Meer info:
https://www.facebook.com/dittheband 

Facebook event: https://fb.me/e/6yWgJvdcb 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.