JOASH & Band - EP Release Tour || Support: 4 Minutes Left - Pop, Americana, Country & Folk - zaterdag 8 februari 2025 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 8 februari 2025

JOASH & Band - EP Release Tour || Support: 4 Minutes Left

Pop, Americana, Country & Folk

Met invloeden van Chris Stapleton, Blackberry Smoke, John Mayer, Douwe Bob.

JOASH & Band - EP Release Tour || Support: 4 Minutes Left
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

*** JOASH ***
[Popmuziek met invloeden uit Americana, Country & Folk]

Hey! Ik ben Joash, een muzikant die pop muziek maakt in de country- en americana stijl, beïnvloed door artiesten als John Mayer en Douwe Bob. Omgeven door vrijheid en creativiteit in ons vrijstaande huis ontdekte ik op jonge leeftijd mijn liefde voor muziek. Op mijn 12e begon ik met gitaar spelen en op mijn 16e met zingen en schrijven.

Mijn muziek gaat vaak over de liefde, hoe mooi en krachtig die kan zijn, maar ook over zelfdestructie, hoe je jezelf helemaal kapot kan maken. Ik probeer altijd te zoeken naar een oplossing, dat hoor je eigenlijk altijd wel terug in mijn nummers.

In juli 2022 bracht ik mijn eerste single uit en stond ik voor het eerst op een podium. Daarna ging het balletje snel rollen en stond ik met mijn band op Reurpop, werd mijn debuut single op 3FM gedraaid, ging ik een paar keer viral op Tiktok en heb ik 8 shows achter de schermen mee mogen draaien tijdens een Jett Rebel tour. Hier heb ik geleerd om tijdens een optreden echt alles te geven en je volledig te focussen op de details die een optreden memorabel kunnen maken. Want uiteindelijk draait het allemaal om muziek maken en live ten gehore brengen. Daar haal ik de meeste voldoening uit.

Na het uitbrengen van enkele singles begon ik de zoektocht naar een band. Samen met Rick, Gideon en Diede ontstond het idee voor een debuut-EP welke we uiteindelijk hebben opgenomen in de ‘Abbey Road Institute’ studio in Amsterdam. De EP ‘From The Start Out’ met 4 nummers komt uit in mei 2024.

Meer info:
https://joash.nl/ 
https://www.youtube.com/@JOASH_JKI 

*** 4 Minutes Left ***
[Alternative Pop/Rock]

Deze leden van deze band hebben elkaar leren kennen op de Goudse Popschool en timmeren nu al een aantal jaren aan de weg.

Meer info:
https://www.instagram.com/4minutesleftofficial/ 

Facebook event: 
https://fb.me/e/6a7iNHRzY 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.