Marina Zettle (AT) + JetSet - Een vleugje Caro en Amy bij StudioGonz - vrijdag 11 januari 2013 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 11 januari 2013

Marina Zettle (AT) + JetSet

Een vleugje Caro en Amy bij StudioGonz

Hoewel je van de Oostenrijkse zangeres Marina Zettl absoluut een eigen geluid kunt verwachten kun je veel van haar songs in stijl vergelijken met ons eigen Caro Emerald, maar dan met een laid back touch zoals we die van Amy Winehouse kennen.

Marina Zettle (AT) + JetSet
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €8.00
Tickets Niet-leden VVK: €6.50

Tickets Leden: €6.00
Tickets Leden VVK: €4.50

Dit event is geweest

Op het podium is Marina Zettle een eruptie van energie waarmee zij het publiek direct voor haar weet te vangen. Zij speelde o.a. al op het Lancaster Music Festival, Jazzfest Vienna, Jazzsommer Graz en Jazzfestival Maribor. Daarnaast is zij vanwege haar uitzonderlijke stem te zien in de promo videos van AKG’s Perception Microphone Series.

Het verhaal van Marina is er een van ontsnappen. Dat is niet zo radicaal als het lijkt maar in haar ogen moet je niet blijven hangen in routines maar ontsnappen zodra de verveling begint toe te slaan om je weer opnieuw op dun ijs te begeven. In wat voor mood de muziek ook swingt – ergens tussen licht en zwaar, humoristisch, melancholisch, de dagelijkse gekte, pop en jazz, rhythm & soul en – oh... stereotypes. Lang leve alles wat daar tussen in zit!

Meer informatie over Marina vind je op haar website: http://www.marinazettl.com/

Marina zal van 4-13 januari 2013 door Nederland touren, en dus ook StudioGonz met een bezoek vereren. Ze zal tijdens deze tour op acoustisch, elektrisch en 8-string gitaar begeleid worden door Thomas Mauerhofer terwijl Jörg Haberl naast drums ook een deel van de vocalen voor zijn rekening zal nemen.

JetSet

Wie regelmatig in Gouda Studio’s komt zal dit samenwerkings verband van muzikanten met een professionele en internationale ervaring ongetwijfeld al kennen. Zij brengen je een energiek, eclectisch en inspirerend stuk muzikaal entertainment met raakvlakken in de nu-jazz, fusion, avangarde en dub. Bezetting: Marc Bouter (Tenor Sax), Peter Gheysen (Bas), Jorn Dal (Keys), en Robert Bogaart (Trompet). Dit optreden zal bandlid Satindra Kalpoe vervangen worden door een gastdrummer.


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/234938269966100/Marina Zettl - Is it fine


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 12 JAN.: Black Machinery
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.