I Wannabee and the Wannabees - Support: TV Yellow - zaterdag 9 maart 2013 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 9 maart 2013

I Wannabee and the Wannabees

Support: TV Yellow

Fun-pop-punky-rock en rock-punk

I Wannabee and the Wannabees
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €4.00

Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

I Wannabee and the Wannabees bestaan uit 3 muzikanten die hun sporen op de Nederlands podia al verdiend hebben... Van feesttent tot jongerencentra, van festival tot rockcafe', I Wannabee and the Wannabees krijgt de tent op z’n kop en dat hebben zij al bewezen op de vele festivals waar zij gestaan hebben!

Sinds 2006 spelen The wannabees in dezelfde line-up en vanaf de eerste optredens is het speel plezier te zien op diverse podia. 2007 is al een goed jaar voor The Wannabees want zij staan maar liefst 7 maal... op een festival. In 2008 meegedaan aan “De Grote Prijs van Voorne Putten” waar The Wannabees de 1e plaats veroverden door “de uitstekende podiumpresentatie, onderling kontakt, instrumentenbeheersing en uitmuntende wisselwerking tussen de band en publiek”.

2009 is een top jaar met vele optredens (oa in PARADISO) en het TV debuut in de show van Paul de Leeuw’s “Mooi Weer de Leeuw” waar Danny de Munk met The Wannabees meezong tijdens “ik voel me zo verdomd alleen”. Met het optreden op het Bevrijdingsfestival in Almere werd het grootste publiek bereikt, ruim 10.000 mensen! 2010 zijn tussen de vele optredens door (oa in PARADISO voor de 2e maal) 2 videoclips uitgebracht, FLOP en EI.

2011 zijn de opnames gestart van de eerste officiële cd. Dat jaar is ook de 3e videoclip van het nummer "Roodkapje" uitgebracht. 2012: I WANNABEE AND THE WANNABEES brengen op 25 mei hun eerste officiële cd uit en zijn er helemaal klaar voor om deze zoveel mogelijk te promoten! Verder zijn zij gevraagd om de titelsong voor de zombiefilm NEDERDOOD te maken. De film komt uit op 4 november.

Opgericht in 2008 door Rik en Dylan en gecompleteerd met Christian en Stefan, is TV-Yellow inmiddels uitgegroeid tot een Spijkenisser rock-punk band met een aanstekelijk geluid. Deze enthousiaste band timmert hard aan de weg: zij werden derde bij De Kleine Prijs van Spijkenisse, gaven al verschillende live optredens op de lokale radio en treden op in diverse cafés. En traden laatst op in een volle tent op het spijkenisse festival.

TV-Yellow is sterk beïnvloed door bands als Green Day, Sum 41 en The Clash. Kortom: het steviger werk voor iedereen die houdt van snelle catchy gitaar riffs, leuke bas loopjes en scherpe teksten. De band speelt voornamelijk eigen werk met hier en daar een knallende klassieker. Het streven van TV-Yellow is om van elk optreden een feest te maken.


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/529698513731042/I Wannabee and the Wannabees - JunkfoodTV Yellow - Miserable Parker & On Our Way


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZO 10 MRT.: Lounge & Gaming
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.