The Hearted - Support: Famous for nothing + Silver Linings - vrijdag 3 mei 2013 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 3 mei 2013

The Hearted

Support: Famous for nothing + Silver Linings

Punkrock/hardcore punk

The Hearted
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €4.00

Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

The Hearted nodigt je uit om in hun show je glas te vullen en los te laten wat je niet meer vast kan houden. Recht uit het hart als een hervonden reden om uit je stekker te gaan, knallen ze door Nederland om een voor hun persoonlijk heilige missie waar te maken.

"De Bonnie en Clyde van de van de punkrock! De nummers zijn supercatchy, maar blijven wel een vette punkrock attitude houden! Het is niet vreemd dat de band een vliegende start heeft gemaakt. Vooral de afwisseling tussen mannelijke en vrouwelijk vo...calen maakt het bandgeluid interessant, ook voor mensen die wat minder met punkrock hebben. Nu nog een plaat zodat de luisteraar ook thuis helemaal los kan gaan!" - UP MAGAZINE (NR.90)

"Een goede interactie met het publiek... goed ontvangen en catchy show maakt een geslaagde avond!" - DUTCHPUNK.NL

"Goede baslijnen en heerlijk gitaargeluid. Lekker agressief. Het drietal borduurt voort op de Rotterdamse traditie van punkrock met een enkele graai naar poppunk." - ERROR! ERROR!

''Punkrock volgens het boekje." - POPUNIE

Famous for Nothing is een hardcore punk band uit het Land van Maas en Waal met nummers die worden beïnvloed door gebieden uit de alternatieve scene. Onze liveshows worden vaak als energiek ervaren.

Silver Linings is a band from the Netherlands. The band which first started as a studio-project, slowly turned into a full band somewhere in 2011. The sound of the band is a mix of different influences like pop/punkrock, powerpop, rock, hardrock.
The Hearted - "Jack Knife"Famous for Nothing - Out There in the WorldSilver Linings - Where we started


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.