David Bowie Tribute Night - Het begin van een nieuwe traditie! - zaterdag 8 juni 2013 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 8 juni 2013

David Bowie Tribute Night

Het begin van een nieuwe traditie!

Verschillende bands/acts mogen op deze avond maximaal 12 minuten BOWIE-materiaal spelen op totaal eigen wijze!

David Bowie Tribute Night
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €2.00
Tickets Niet-leden VVK: €1.00

Tickets Leden: €1.00
Tickets Leden VVK: €0.00

Dit event is geweest

Het begin van een nieuwe Goudse traditie: De Tribute Nights! We beginnen met een ode aan één van de grote muziekvernieuwers van de vorige eeuw: David Bowie. De eerste Tribute Night zal plaats vinden in Studio Gonz te Gouda en zal opgenomen (en uitgezonden) worden door Going Underground van Gouwestad.FM!

Voor de acts zal een basis backline aanwezig zijn. Acts kunnen zich vanaf NU tot 8 mei 2013 inschrijven door een mailtje te sturen naar info@ijzerenvogel.nl met daarin de bandgegevens, bezetting, uitgekozen songs, muziekstijl en een korte bio. Hoe eerder je je als band inschrijft, hoe groter de kans dat je mee kan doen!

Het wordt een toffe avond (bezocht door muzikanten en muziekliefhebbers) met frisse, spannende en misschien ook exacte invullingen van het legendarische oeuvre van meester David Bowie.
Jean Genie! Major Tom! Space Oddity! Under Pressure! Heroes! Let's Dance! Fame! Nieuw werk! Oud werk! Onbeschaamd werk! Misschien zelfs Tin Machine! Noem maar op!

Wij dagen singer-songwriters, rappers, alle stijlen bands, DJ's, producers, klompendansers, brulkoren, etc. uit om deze stap te wagen! Producers e.d. zijn natuurlijk ook welkom om MP3s te sturen om in de tussenperiodes door de DJ te laten draaien. Kom op Ziggy's!
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZO 9 JUN.: Lounge & Gaming
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.