Erick Eerdhuizen - All Night Set - zaterdag 23 februari 2013 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 23 februari 2013

Erick Eerdhuizen

All Night Set

Na het geweldige optreden van vorig jaar zet Erick E. StudioGonz wederom een avond in vuur en vlam met een All Night Set!

Erick Eerdhuizen
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €8.50
Tickets Niet-leden VVK: €6.50

Tickets Leden VVK: €4.00

Dit event is geweest

Het is inmiddels alweer 2013 en Erick Eerdhuizen (Erick E) werkt nog met veel liefde, energie en toewijding aan zijn carrière als DJ, componist en producer.

De afgelopen jaren gaf Erick toe aan een groeiend verlangen. Het verlangen terug te keren naar de stijl waarmee hij in Club RoXY voor zich zelf de basis had gelegd. Lange sets (‘all nighters’) van warme ‘tech-house’ en dansbare ‘techno’ in intieme omgeving, waarmee hij het publiek op eigen wijze aan zich kan binden en ze bedreven van energie en impulsen kan v...oorzien. Sets waarmee hij zijn stempel weer op de avond kan drukken, waar de muziek weer kan spreken en de controle van de eerste tot de laatste plaat in eigen handen ligt.

Diverse tours langs de poppodia, waaronder ‘De Effenaar Eindhoven, Paard van Troje The Hague, LVC Leiden, Sugarfactory Amsterdam, Mezz Breda en Club Stalker Haarlem’ voor zijn eigen E5H-avonden (5 uur sets), waren hiervan succesvolle voorbeelden. Uitnodigingen voor o.a. Into The Woods, Undercurrent, Studio K, Pand 48, Westerunie en Studio 80’ werden door Erick met veel liefde opgepakt.

Dit jaar vaart Erick dezelfde koers en zal hij dit gevoel ook op andere, gepaste wijze uitdrukken. Hij nestelde zich weer in zijn studio en gaf hij zijn muzikaliteit vrij spel. Bereid je dus voor en strik toch maar je veters..want hier komt tomeloze energie, muzikale inhoud, ongebreidelde passie en een vurig platenhart: Erick Eerdhuizen keert terug naar de basis!

Erick Eerdhuizen Online:
http://www.erickeerdhuizen.nl/
http://www.facebook.com/ErickEerdhuizen
http://www.soundcloud.com/eerdhuizen
http://www.twitter.com/erickeerdhuizen
http://www.youtube.com/eerdhuizenbroadcast
http://www.residentadvisor.net/dj/erickeerdhuizen

Deur open: 22:00-01:00 (daarna gaat het feest natuurlijk gewoon door).


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/342228415892348/Erick Eerdhuizen op SoundcloudErick E - Beat Is Rockin


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZO 24 FEB.: Lounge & Gaming
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.