The Clash of the Coverbands 2013 - BENELUX Edition - vrijdag 19 april 2013 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 19 april 2013

The Clash of the Coverbands 2013

BENELUX Edition

The Clash of the Cover Bands is al vele jaren de grootste bandcompetitie en dé zoektocht naar de beste en populairste coverband!

The Clash of the Coverbands 2013
StudioGonz

Zaal open: 19:30 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden: €5.00
Tickets Leden VVK: €5.00

Dit event is geweest

Vrijdag 19 april a.s. vindt in StudioGonz in Gouda een Voorronde plaats voor het 10e seizoen van de grootste bandcompetitie 'The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2013/2014' voor Regio West (Noord-Holland/Utrecht/Zuid-Holland/Flevoland). Vijf bands gaan ieder met een 30 minuten durende set de muzikale strijd met elkaar aan voor een plaats in de regionale finalerondes en worden in twee categorieën beoordeeld: door de vakjury en door het publiek. In beide categorieën plaatsen de winnaars zich direct voor de regionale finalerondes.

De line-up in willekeurige volgorde:

  • BeaD: Rock coverband uit Zoetermeer
  • Burn It: Rock coverband uit Valkenburg
  • Flow: Rock coverband uit Haarlem
  • RockForce: Classic Rock coverband uit Den Haag/Schiedam
  • The Red Hot Chili Neppers: Red Hot Chili Peppers tribute uit Edam

StudioGonz, Turfsingel 36 in Gouda, opent om 19.30 uur haar deuren en het programma begint om 21.00 uur.

The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2013/2014

Na zeven spectaculaire seizoenen van ‘The Clash of the Cover Bands’ is de grootste bandcompetitie van Nederland ook naar België en Luxemburg gegaan. Vanaf 2011 is 'The Clash' internationaal, nog groter en vooral… nóg spannender geworden en gaat ook in 2013 weer op zoek naar de beste en de populairste coverband van de Benelux.

‘The Clash of the Cover Bands’ is in de afgelopen negen jaar uitgegroeid tot de grootste bandcompetitie van de Benelux. Jaarlijks vinden er tientallen spectaculaire events plaats door het hele land die ruim 60.000 bezoekers trekken. Omdat er elk jaar meer belangstelling voor deze competitie is dan plaats, wordt er een voorselectie gehouden. Van de 1.500 tot 1.800 bands die zich per jaar aanmelden worden er ruim 300 geselecteerd om deel te nemen aan de voorrondes/selectierondes.

Elk jaar strijden deze coverbands op de bekendste poppodia om de 'The Clash of the Cover Bands Awards' met de bijbehorende titels ‘Beste coverband van Nederland’ (vakjury) en ‘Populairste coverband van Nederland’ (publiek). De twee winnaars mogen zich dus en jaar lang de ‘Beste en populairste coverband van de Benelux’ noemen!

In dit nieuwe seizoen is Nederland verdeeld in drie regio's (Noord-Oost, Zuid en West) en België/Luxemburg.

De poppodia voor de Regio Zuid Nederland zijn komend seizoen o.a. Muziekcafé Wilhelmina in Eindhoven, Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom en Ernesto's in Sittard. De winnaars van deze regio nemen het in de BENELUX Semi-Finals op tegen de andere regionale winnaars. De Grand Finale, waar de hoofdprijzen worden verdeeld, vindt zoals ieder jaar plaats in Poppodium 013 in Tilburg.

De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards’ krijgen naast de eeuwige roem en naamsbekendheid:

  • CD-contract met videoclip en bijbehorende plugging en distributie in de Benelux
  • Presentatie/release avond
  • Tour van 20 optredens door de gehele Benelux

De winnaar van 'The Clash of the Cover Bands Public's Favourite Award 2011/2012' Rock coverband Koyle stond de afgelopen maanden in de Mega Top-100 met haar gewonnen single/videoclip End Of June. Meer info hierover vind je op onze website www.theclashofthecoverbands.com.

Gedurende hun deelname worden de bands begeleid en gecoacht om zo het aanwezige talent optimaal naar een hoger niveau te tillen.

The Clash of the Cover Bands bij Veronica

Woensdag 3 april jl. is de 9-delige tv-serie 'The Clash of the Cover Bands’ bij Veronica gestart. In negen afleveringen van 60 minuten wordt de zoektocht naar de beste en populairste coverband van de Benelux gevolgd tijdens de twee BENELUX Semi-Finals op 2 en 9 maart jl. in Paard van Troje in Den Haag en de BENELUX Grand Finale op zaterdag 27 april a.s. in Poppodium 013 in Tilburg. Tijdens deze drie eindrondes worden er Broadcast beeld- en geluidsregistraties gemaakt waarmee de 18 overgebleven coverbands van dit seizoen op unieke wijze worden gevolgd tijdens hun spannende en leerzame muzikale strijd om 'The Clash of the Cover Bands Awards'.

Inschrijven

Speel jij ook in een coverband of tributeband en zijn jullie klaar om de hele Benelux te veroveren? Geef je dan nu op voor ‘The Clash of the Cover Bands – The BENELUX Edition 2013/2014 en laat je horen!

Via www.theclashofthecoverbands.com kun je je coverband inschrijven voor deze nieuwe editie van de grootste bandcompetitie van de Benelux! Ook vind je hier meer informatie over deze spectaculaire bandcompetitie.
Bead - VertigoRed Hot Chili Neppers - Apache Rose Peacock / Give It Away


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.