Huiskamer van de Stad - Gouda - Afterparty - zondag 2 juni 2013 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zondag 2 juni 2013

Huiskamer van de Stad - Gouda

Afterparty

Muziek- en kleinkunstfestival “Huiskamer van de Stad” opent Goudse deuren! Doet u mee? De Afterparty is in ieder geval hier in StudioGonz.

Huiskamer van de Stad - Gouda
StudioGonz

Zaal open: 17:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €0.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €0.00

Dit event is geweest

Op 2 juni 2013 vindt de eerste editie plaats van het Goudse festival Huiskamer van de Stad. Op tal van locaties stellen Gouwenaars hun huiskamers beschikbaar aan podiumkunstenaars, variërend van akoestische bands en singer-songwriters tot dichters, verhalenvertellers en toneelgezelschappen uit Gouda en omstreken. Rond het middaguur zal het startschot worden gegeven op een centraal punt in de binnenstad, waar de bezoekers van het gratis toegankelijke festival een programmaboekje met plattegrond kunnen ophalen. Dit programma zal ook via de hieronder genoemde website beschikbaar zijn.

Iedere act wordt in een passende huiskamer uitgenodigd, waar de act drie maal een optreden geeft van globaal een half uur. Na ieder optreden volgt een pauze, waarin het publiek zich kan verplaatsen naar een volgende act. Op deze manier kan men drie optredens naar keuze bijwonen en een aangename wandeling maken door de stad. Voor de artiesten en kunstenaars wordt na afloop van het festival een afterparty georganiseerd.

Wilt u uw huiskamer ook openstellen om samen met uw gasten kennis te maken met podiumtalent uit de regio? Of heeft u ook noten op uw zang of poëzie in uw hart die u graag wilt delen in de gemoedelijke setting van een knusse huiskamer? Dan kunt u zich aanmelden via de site. Onder de kopjes “acts” en “huiskamers” vindt u de desbetreffende aanmeldformulieren.

Wilt u het mooie Gouda zien en één of meer oor- en oogstrelende optredens bijwonen onder het genot van een kopje koffie? Dan heten wij u graag welkom op 2 juni! De startlocatie en de huiskamers waar het allemaal gaat gebeuren, vindt u tegen die tijd op de voornoemde website.

Voor meer info zie: http://www.huiskamervandestad-gouda.nl/#
Busoptredens Huiskamer van de Stad Gouda


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.