Chris Chameleon (ZA) - Support: Ask! Akoestisch - donderdag 20 juni 2013 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

donderdag 20 juni 2013

Chris Chameleon (ZA)

Support: Ask! Akoestisch

Chris Chameleon keert terug naar StudioGonz! Ditkeer met een solo optreden waarbij hij zijn eigen liedjes ten gehore brengt! De stem van Chris Chameleon is uniek, en deze artiest is dan ook zeker een bezoek waard!

 Zaal open om 19:30
Chris Chameleon (ZA)
StudioGonz

Zaal open: 19:30 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €12.00
Tickets Niet-leden VVK: €8.00

Tickets Leden: €10.00
Tickets Leden VVK: €8.00

Dit event is geweest

Chris Chameleon keert terug naar StudioGonz! Met een solo optreden waarbij hij zijn eigen liedjes ten gehore brengt! De stem van Chris Chameleon is uniek, en deze artiest is dan ook zeker een bezoek waard!

Innovatief, productief en eindeloos creatief, Chris Chameleon! Deze Zuid-afrikaanse singer-songwriter is in binnen en buitenland bekend als een muzikaal fenomeen. Met een geheel eigen stijl, onweerstaanbare podium persoonlijkheid en een reputatie voor betoverende momentenmet zijn stem bereik van vier-octaven en vocale acrobatiek, heeft hij met zijn uitzonderlijke talent talrijke onderscheidingen en erg goede reviews gekregen in de afgelopen 6 jaar. Onderscheidingen zijn twee Zuid-Afrikaanse Music Awards (Samas) en een Medaille van Eer van de Zuid-Afrikaanse Academie voor Wetenschappen en Kunsten.

Achtergrond

In 1997 werd Chris Chameleon de bassist en frontman van Boo!, Een eclectisch muzikaal trio die sindsdien een wereldwijde cult heeft verworven. In de eerste 7 jaar van zijn bestaan, heeft Boo! meer dan 800 shows in 17 landen uitgevoerd, waaronder Nederland, Hongarije, Kroatië en 14 staten in de VS. Boo! speelt op vele Europese en Amerikaanse muziek festivals met oa de White Stripes, Limp Bizkit, Slipknot, Franz Ferdinand, Cypress Hill en Coldplay. De band kreeg ook een Zuid-Afrikaanse Music Award (SAMA) voor Best Pop Album in 2002.

Voorprogramma: Ask!

Om het feest compleet te maken, treedt als openingsact onze eigen Goudse Ask! acoustisch op.

Het voorprogramma start tussen 20:00 en 20:30 
Chris Chameleon - BitterbessiedagbreekAsk! op Soundcloud


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.