Slechtvalk + Natan (BE) - Black/death-metal met een vleugje viking-metal - vrijdag 28 juni 2013 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 28 juni 2013

Slechtvalk + Natan (BE)

Black/death-metal met een vleugje viking-metal

Slechtvalk is sinds jaar en dag één van Nederlands toonaangevende extreme metalbands, die op succesvolle wijze black- en death-metal voorzien van een vleugje viking-metal.

Slechtvalk + Natan (BE)
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €8.00

Tickets Leden VVK: €6.00

Dit event is geweest

Het heeft de band geen windeieren gelegd, getuige het feit dat de band met regelmaat door Nederland en Europa tourde met bands als Eluveitie, Månegarm en Skyforger. In 2002 brak Slechtvalk definitief door met het album ‘The War That Plagues The Lands’, dat wekenlang op #2 in de Nederlandse metalcharts te vinden was. Tot op heden is dit één van de best verkochte cd’s van Nederlandse bodem in het genre. Het succes kreeg in 2005 een vervolg met ‘At The Dawn Of War’ en als eerste Nederlandse black-metal band bracht Slechtvalk een DVD uit: ‘Upon The Fields Of Battle’.

Het laatste album ‘A Forlorn Throne’ werd opgenomen bij Studio Mega in Zweden en gemixt door Jens Bogren bij Fascination Street, bekend van het werk voor Opeth, Amon Amarth en Swallow The Sun.

Natan is geen onbekende naam meer op de Nederlandse podia. De Belgische pagan black-metal band met progressieve inslag speelt immers met regelmaat in ons land en heeft door de jaren heen een trouwe fanschare opgebouwd. Ook elders in Europa timmerden deze Belgen met succes aan de weg, door tours met Kathaarsys en Waylander. Het nieuwste wapenfeit ‘Às’ is afgelopen jaar uitgebracht als digitale release en bevestigt opnieuw de status van Natan.
Slechtvalk - Thunder of WarNatan - In het Zicht van de Dood


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.