Clash of the Coverbands - The BENELUX Edition 2013/2014 - zaterdag 6 juli 2013 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 6 juli 2013

Clash of the Coverbands

The BENELUX Edition 2013/2014

Voorronde voor het 10e seizoen van de grootste bandcompetitie 'The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2013/2014' voor Regio West Nederland (Noord-Holland / Utrecht / Flevoland / Zuid-Holland).

 Zaal open om 20:00
Clash of the Coverbands
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden VVK: €3.00

Dit event is geweest

*** update 6 juli: de opzet van deze avond is iets veranderd: geen competitie maar 2 geweldige optredens van Rising Deafness en Café Latte. Zij zullen ook wat langere sets spelen ***

Vijf bands gaan ieder met een 30 minuten durende set de muzikale strijd met elkaar aan voor een plaats in de regionale finalerondes en worden in twee categorieën beoordeeld: door de vakjury en door het publiek. In beide categorieën plaatsen de winnaars zich direct voor de regionale finalerondes.

De line-up in willekeurige volgorde:

  • Café Latte: Top-100 coverband uit Gouda
  • Rising Deafness: Allround coverband uit Bergschenhoek
  • Red Label: Hardrock coverband uit Den Haag
  • Allround: Allround coverband uit Voorhout
  • Sandy Rocks: Rock coverband uit Zaandam

StudioGonz opent om 20.00 uur haar deuren en het programma begint om 21.00 uur. 


The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2013/2014

Na zeven spectaculaire seizoenen van ‘The Clash of the Cover Bands’ is de grootste bandcompetitie van Nederland ook naar België en Luxemburg gegaan. Vanaf 2011 is 'The Clash' internationaal, nog groter en vooral… nóg spannender geworden en gaat ook in 2013 weer op zoek naar de beste en de populairste coverband van de Benelux.

‘The Clash of the Cover Bands’ is in de afgelopen negen jaar uitgegroeid tot de grootste bandcompetitie van de Benelux. Jaarlijks vinden er tientallen spectaculaire events plaats door het hele land die ruim 60.000 bezoekers trekken. Omdat er elk jaar meer belangstelling voor deze competitie is dan plaats, wordt er een voorselectie gehouden. Van de 1.500 tot 1.800 bands die zich per jaar aanmelden worden er ruim 300 geselecteerd om deel te nemen aan de voorrondes/selectierondes.

Elk jaar strijden deze coverbands op de bekendste poppodia om de 'The Clash of the Cover Bands Awards' met de bijbehorende titels ‘Beste coverband van Nederland’ (vakjury) en ‘Populairste coverband van Nederland’ (publiek). De twee winnaars mogen zich dus en jaar lang de ‘Beste en populairste coverband van de Benelux’ noemen!

In dit nieuwe seizoen zijn de finalerondes in Nederland verdeeld in drie regio's (Noord-Oost, Zuid en West) en België/Luxemburg.

De poppodia voor de Regio West Nederland zijn komend seizoen o.a. Paard van Troje in Den Haag, Podium de Vorstin in Hilversum en Podium P60 in Amstelveen. De winnaars van deze regio nemen het in de BENELUX Semi-Finals op tegen de andere regionale winnaars. De Grand Finale, waar de hoofdprijzen worden verdeeld, vindt zoals ieder jaar plaats in Poppodium 013 in Tilburg.

De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards’ krijgen naast de eeuwige roem en naamsbekendheid:

  • CD-contract met videoclip en bijbehorende plugging en distributie in de Benelux
  • Presentatie/release avond
  • Tour van 20 optredens door de gehele Benelux

De winnaar van 'The Clash of the Cover Bands Public's Favourite Award 2011/2012' Rock coverband Koyle stond de afgelopen maanden in de Mega Top-100 met haar gewonnen single/videoclip End Of June. Meer info hierover vind je op onze website www.theclashofthecoverbands.com.

Gedurende hun deelname worden de bands begeleid en gecoacht om zo het aanwezige talent optimaal naar een hoger niveau te tillen.

Inschrijven

Speel jij ook in een coverband of tributeband en zijn jullie klaar om de hele Benelux te veroveren? Geef je dan op voor ‘The Clash of the Cover Bands – The BENELUX Edition 2013/2014’ en laat je horen!

Via www.theclashofthecoverbands.com kun je je coverband inschrijven voor deze nieuwe editie van de grootste bandcompetitie van de Benelux! Ook vind je hier meer informatie over deze spectaculaire bandcompetitie.
Café Latte - Come OnRising Deafness - ZombieSandy Rocks - Whole Lotta RosieRed Label - Little WingAllround


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


VR 12 JUL.: Bright Future
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.