Eddie Next Door + The Dead Grass Band - Rock uit Rotterdam en Gouda! - vrijdag 25 oktober 2013 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 25 oktober 2013

Eddie Next Door + The Dead Grass Band

Rock uit Rotterdam en Gouda!

Eddie Next Door is een vierkoppige rockband uit Rotterdam met invloeden uit de blues en desert rock. De indrukwekkende stem van frontvrouw Tamara en virtuoze gitaarpartijen van gitarist Guido maken de band een opvallende verschijning.

Eddie Next Door + The Dead Grass Band
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €4.00

Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

Inspiratiebronnen als Beth Hart, Jack White en Queens of the Stone Age zijn goed terug te horen in het geluid van Eddie Next Door. De live-optredens van Eddie Next Door kenmerken zich door veel energie en contact met het publiek. De stalen ritmesectie laat de band grooven en scheuren, terwijl de excentrieke gitarist en sexy frontvrouw met hun charmes het publiek voor zich winnen.

Sinds de oprichting in 2009 speelde Eddie Next Door o.a. al in de Exit, De Doelen en live op Radio Rijnmond. Eerste single ‘Drink it all up’ kwam na de release direct binnen in de top 10 van de Dutch Indie Chart. Begin 2013 won de band de Popprijs van Woerden en verdiende zo een plekje in de line-up van het Babypop Festival.
Op de nieuwe EP ‘Back in the Barrelhouse’ laat Eddie Next Door horen klaar te zijn voor het grotere werk: 4 pakkende songs laten de luisteraar zweven en grooven als nooit te voren!


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1383253591906675/Eddie Next Door - Drink it all upEddie Next Door - Black Cat Bone


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 26 OKT.: StudioGonz Café
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.