Ricky de Sire + Niek Hilkmann - Nederlandstalige voorhoede van de Rock ‘n’ Roll - zaterdag 4 januari 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 4 januari 2014

Ricky de Sire + Niek Hilkmann

Nederlandstalige voorhoede van de Rock ‘n’ Roll

Sinds jaar en dag is Ricky de Sire een begrip in de alternatieve Nederlandse beat-scene. Undergroundhits als ‘Dubbele Penetratie’, ‘Koester De Hoer’ en ‘Markies De Sade’ zullen op menig trommelvlies hun sporen hebben nagelaten.

Ricky de Sire + Niek Hilkmann
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden VVK: €4.00

Dit event is geweest

Begin november bracht Ricky een nieuw lied getiteld 'Nevelen der Toekomst' uit als 7'' single op het Rotterdamse YCR-label. Het kenmerkende scherpe Ricky de Sire-randje is gelukkig bewaard gebleven, mede dankzij een nieuwe begeleidingsband, bestaande uit leden van Rotterdamse bands Yoshimi! en Boring Pop en toetsenist Arpatle. Vanavond zal hij samen met hen een aantal nieuwe nummers ten gehore brengen, en oude nummers in een nieuw jasje steken. In andere woorden; een avond vol ouderwetse en nieuwerwetse rock ‘n’ roll!

Ricky wordt op 4 januari bijgestaan door Niek Hilkmann. Ook hij bracht onlangs een 7” single uit op YCR, namelijk ‘Collie’, een lied over een zielige hond. Niek is misschien beter bekend onder de naam Yoshimi! waaronder hij al een album of drie over vaagheid en verwarring heeft uitgegeven. Als voorprogramma van Ricky de Sire zal hij een spannend voorproefje geven op zijn nieuwe, psychedelische EP die voor 2014 gepland staat.

Meer info:

Ricky de Sire - www.ricky-desire.nl
Niek Hilkmann – www.yoshiminotaband.com
YCR: www.ycrrr.nl


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/738274429520409/Ricky & The Koters - Dubbele PenetratieNiek Hilkmann - Collie


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.