Virma Presents - met o.a. White Bandage, The Skives en Skapiche?! - zaterdag 11 januari 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 11 januari 2014

Virma Presents

met o.a. White Bandage, The Skives en Skapiche?!

Zaterdag 11 januari vieren twee van onze vrijwilligers hun verjaardag. Dit pakken ze groots aan met een aantal leuke bands en daarna een te gekke afterparty!

Virma Presents
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €3.00
Tickets Niet-leden VVK: €1.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

De eerste band die deze avond speelt is White bandage. Een pop-punk-rockband die je met covers van o.a. Blink 182 uit je schoenen blaast!

De tweede band is The Skives! Een tweede coverband uit 5 jonge, enthousiaste muzikanten. Door het brede repetoire spreken The Skives zowel jeugd als volwassenen aan. Soepel doorlopende nummers zorgen ervoor dat geen enkel feest stil zal vallen.

De laatste band sluit Skapiche?! sluit de optredens feestelijk af met ska! Skapiche?! is een tien-persoons formatie die 'Uptempo Party Ska' speelt. Hoewel het hoofddoel is om elk optreden om te toveren tot 'a real skanking party', nemen ze de muziek ook serieus. Dit is niet alleen terug te horen in verscheidene kritische teksten, maar zeker ook in de arrangementen. Skapiche?! speelt veelal uptempo ska, vaak gecombineerd met invloeden uit punk, rock en polka.

De band is in het jaar 2000 opgericht. Na zeven jaren lol, een aantal optredens (o.a. Skaandam, et-ska-tera, Nightown, Babypop) en 3 cd's, besloot de band te stoppen. In 2011 heeft de band de draad weer opgepakt, en hoe! Met een optreden in So What (Gouda), als afsluiter op het Gratis Festival Bodegraven en als slotact van Ysselpunk (Nieuwerkerk ad IJssel), was het weer groot feest. Sinds kort heeft de band een nieuwe zangeres, trompettist en tenor saxofonist en wordt er hard gewerkt aan zowel oud als nieuw materiaal, zodat de formatie weer fris op pad kan gaan.

Als de laatste band klaar is feesten we gewoon door tot we erbij neer vallen op leuke, swingende muziek!


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/427428137382570/White Bandage live op bevrijdingsfestival 2013Skapiche - Take a ride


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZO 12 JAN.: Lounge & Gaming
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.