The Vinyl 90's Presents: Valentine's Day - Met Fierce Ruling Diva, Ricky Da Dragon, M>O>U<S<E, MC Miker G en The Mixketiers - vrijdag 14 februari 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 14 februari 2014

The Vinyl 90's Presents: Valentine's Day

Met Fierce Ruling Diva, Ricky Da Dragon, M>O>U<S<E, MC Miker G en The Mixketiers

De avond staat in het teken van vinyl en de jaren '90, waarbij ook de b-kanten van het vinyl ten gehore gebracht zullen worden.

The Vinyl 90's Presents: Valentine's Day
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €7.00
Tickets Niet-leden VVK: €7.00

Tickets Leden: €5.00
Tickets Leden VVK: €3.00

Dit event is geweest

De dj’s van deze bijzondere avond zijn:

Fierce Ruling Diva
Bestaande uit Jeroen Flamman en Jeff Porter (Abraxas) zijn begin jaren 90 begonnen met het produceren van housemuziek. Met hits zoals Wipped Kream, Floorfiller ("Rubb it in"), You gotta believ en Atomic slide ("Rise Up & Work NYC") hebben ze Nederland op de dancekaart gezet. Vele classics komen van hun label Lower East Side Records maar zijn buiten Nederland vaak uitgebracht op het Britse label React. Flamman & Abraxas waren tevens de bedenkers van de in de jaren negentig populaire Party Animals.

Ricky Da Dragon
Bekend van zijn club hit “Hex - Alright To Love (Exposure Mix)” verder was hij o.a. één van de resident dj’s van Parkzicht.

M>O>U<S<E
Is een vinyl gek van het eerste uur. Sinds de jaren 90 is hij al te vinden in de hele randstad. Hij organiseerde onder andere evenementen als Past2Present, Itmon en de bekendste Wake-up in Gouda en Utrecht. Daarnaast draaide hij in vele discotheken. Laat hij nou heel toevallig ook de aanstichter van dit nieuwe oude concept zijn.

The Mixketiers
Dit drietal zal deze avond een ware haag aan liefde verspreiden. Ze stoffen de stampende plaatjes uit de jaren 90 af om het publiek flink te vermaken. Stilstaan wordt een opgave bij dit trio.

De Master of Ceremonie: mr. MC Miker G
zal dit toch wel bijzondere feestje ondersteunen met zijn vocalen en opzwepende teksten. Wie weet rapt hij ook nog even de Holiday rap. :-)

En dat alles voor de crisusprijs van 7 euro!!!
Gewoon komen dus! :-)

Meer info: SOON
Nu je toch in de buurt bent like deze pagina even.
-> https://www.facebook.com/TheVinyl90s <-


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/757840434244487/Fierce Ruling Diva - Rubb It InHex - Alright To Love (Exposure Mix)


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.