Lounge & Gaming - De halloween editie - zondag 2 november 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zondag 2 november 2014

Lounge & Gaming

De halloween editie

Weerwolven, cluedo, dracula bordspel, Kippevel bordspel of gewoon een kaartje omleggen. Maar ook gezellig aan de bar een drankje nuttigen, ff de nadorst wegspoelen... Zo gaat je zondag niet verloren.

Lounge & Gaming
StudioGonz

Zaal open: 14:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur


Dit event is geweest

Weerwolven, cluedo, dracula bordspel, Kippevel bordspel of gewoon een kaartje omleggen. Maar ook gezellig aan de bar een  drankje nuttigen, ff de nadorst wegspoelen... Zo gaat  je zondag niet verloren.

 

****************************************************************

*** 72 uurs marathon Halloweenweekend in StudioGonz ***

Altijd al cool gevonden om een zombie te zijn? StudioGonz helpt je dit te worden door een 72 urig halloweenfeest te organiseren! We beginnen donderdagavond (de 30 oktober) om 8 uur en gaan door tot zondagavond (2 november) 8 uur. Ookal kom je niet verkleed, je gaat als zombie weg.

Natuurlijk hebben we tijdens dit evenement weer voolop activiteiten. Zo komen er een hoop DJ’s op vrijdagavond en bands op zaterdag. Tussen dat alles is er natuurlijk voolop gelegenheid om een lekker biertje ( of 10 ) te drinken of mee te doen met halloween activiteiten. Ook proberen we een hoop halloween cocktails te maken.

Vanzelfsprekend is StudioGonz helemaal verkleed in halloweenstijl. Het leukste is hier bij om ook in een halloweenkostuum te komen. Wie weet, misschien maak je wel kans om de kostuumwedstrijd op zaterdag te winnen!

Mocht je 72 uur ietwat lang vinden ben je natuurlijk ook zoals je gewend bent welkom op de avonden zelf om langs te komen, verkleed of niet, maar wees dan wel voorbereid op een avondje griezelen en monsters om je heen.

 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.