Woods on Fire + Magnavox Radio - New wave / Indie / Rock - vrijdag 11 april 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 11 april 2014

Woods on Fire + Magnavox Radio

New wave / Indie / Rock

Magnavox Radio maakt sferische en energieke muziek die is geïnspireerd op new wave, indie en rock. Denk aan bands als The Killers, U2 en Mute Math.

Woods on Fire + Magnavox Radio
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €4.00

Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

Magnavox Radio

Magnavox Radio maakt sferische en energieke muziek die is geïnspireerd op new wave, indie en rock. Denk aan bands als The Killers, U2 en Mute Math.

Biografie:

Magnavox Radio maakt sferische en energieke muziek die is geïnspireerd op new wave, indie en rock, en combineert daarbij een 80's geluid met een eigentijdse sound. Denk aan bands als The Killers, U2 en MuteMath. De band is opgericht in 2010. In 2011 zijn in eigen beheer enkele demo's opgenomen waarna in 2013 hun debuut EP "Made To Fly" is uitgekomen. De single "Treasure Chest" heeft airplay gekregen op onder andere 3FM. Magnavox Radio heeft in 2012 en 2013 op diverse middelgrote en kleinere podia opgetreden waaronder Tivoli de Helling, Paardcafé, Flavor Festival en recent in de 3FM studio.

Magnavox Radio bestaat uit:
- Luc Groen // zang en gitaar
- Jan Koedoot // gitaar
- Roelof Flierman // synths
- Bram Alblas // bas
- Quint Bonvie // drums

http://www.youtube.com/user/MagnavoxRadiomusic

Woods on Fire

Woods on Fire is een bevlogen Utrechts vijftal. We maken alternatieve soundgebaseerde muziek, vol dynamiek en contrasten. Onze songs komen voort uit een persoonlijke zoektocht, maar ze zijn tegelijk een reactie op conventies in rock, elektronica en noise. Hierdoor doet de muziek van Woods on Fire zowel conceptueel als beeldend en soms zelfs melancholisch aan. We vinden het belangrijk dat jij als luisteraar de ruimte krijgt voor je eigen beelden en interpretaties, dus we nodigen je uit actief te luisteren en net als wijzelf te associëren en nieuwe dingen te ontdekken.

http://www.youtube.com/watch?list=PL_2iOrpaRDNacbavMhQjmPJZ1ObYg7cab&feature=player_embedded&v=5brQtAgpRX0


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/297951627019902/StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.