Erik-Jan & de Combiknallers + Eddy's Echo Pedal + Hein de Koning - Punk/reggae/rock - donderdag 12 juni 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

donderdag 12 juni 2014

Erik-Jan & de Combiknallers + Eddy's Echo Pedal + Hein de Koning

Punk/reggae/rock

Een gezellige avond met Erik-Jan & de Combiknallers, Eddy's Echo Pedal en Hein de Koning!

Erik-Jan & de Combiknallers + Eddy's Echo Pedal + Hein de Koning
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

"Hein de Koning" 
"Hein de Koning" weet zijn passie voor punkmuziek heel goed om te vormen tot akoestische sferen waar dergelijke punkteksten overduidelijk naar voren komen.
Kort maar krachtig, slap maar lachen. Hein de Koning is in dit genre geen duidelijke uitblinker wat betreft kwaliteit en zal dat waarschijnlijk ook nooit worden, maar zijn immens charismatische uitstraling die hij op het podium weet over te brengen naar het publiek is meer dan goud waard.


Eddy's Echo Pedal
Eddy's Echo Pedal is een 'alternatief/psychedelisch-art-rock project' uit Leiden en omstreken. De eigen muziek die door deze 5 muzikanten geproduceerd wordt is te plaatsen tussen het wat latere werk van Radiohead en de nieuwe muziek van Alt-J.
De vrij jonge muzikanten zijn uiterst gemotiveerd en aanzienlijk getalenteerd in het maken en schrijven van muziek. Binnen de kortste tijd kan er dus magische muziek verwacht worden met schitterende live-shows.

Eddy's Echo Pedal - Despite The Rain
https://soundcloud.com/aron-elstgeest/eddys-echo-pedal-despite-the


Erik- Jan & de Combiknallers
Na een winterstop die uitzicht had op een eeuwige winterslaap zijn de jongens van Erik-Jan & de Combiknallers toch weer door het lot herenigd. In deze wintermaanden zonder de o-zo-herkenbare reggae van de Combiknallers was er veel plek en tijd om na te denken. Met de zomer weer in opkomst ging het weer rommelen in de buik en zijn ze weer rustig aan gaan spelen. Het perfectioneren en ombouwen van hun muziek totdat ze een magisch eindproduct hebben. Iets waar vorig jaar geen sprake van was.

Zet je schap voor de nieuwe reggae van Erik-Jan & de Combiknallers!

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/487146438079400/?context=create&source=49
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.