De Opkomst Van De Lokale Sub-Elite! - Of gewoon iets anders - zaterdag 13 september 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 13 september 2014

De Opkomst Van De Lokale Sub-Elite!

Of gewoon iets anders

De plaats voor het muzikale experiment!

De Opkomst Van De Lokale Sub-Elite!
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €0.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

Een kruising tussen een open podium en een lokaal frontaal laat-maar-zien cultuurtje! Laagdrempelig / (inter)lokaal / ruimte voor experiment!

Muzikanten, dichters, beatmakers, fanfares, rappers: ZOEK ELKAAR OP! NEEM ELKAAR MEE! Samen zijn vormen wij de lokale sub-elite! Samen gaan wij het doen! Mooie avonden muziek, waar covers niet op hun plek zijn! Eigen werk! Eerlijk, nieuw, mislukt, uniek, verwonderd, 20 minuten, samen, samen, samen! Vraag die ene violist om mee te doen! Vraag dat koor om jouw lied te zingen! Vraag die rapper voor een duet! Vraag die DJ om een remix te maken van jouw schlager! Vraag het! Want hier mag je het laten zien! Ik nodig jullie bij deze uit! Daag elkaar uit! Kom doen! Kom kijken! Want er gaan de mooiste dingen gebeuren! Dat kan haast niet anders! En daar dan niet bij zijn... dat is wrang! Ik ga zeker komen! Ik ga zeker! Ik ben erbij! Ik doe mee! Ik kom kijken!

Vind je ook niet?

Meer info en inschrijven op:

https://www.facebook.com/pages/De-Opkomst-Van-De-Lokale-Sub-Elite/295195563969057

https://www.facebook.com/events/232697053593632

Toelichting toegangsprijzen:

We willen mensen de mogelijkheid bieden tickets in de voorverkoop te bestellen, waardoor je verzekerd bent van toegang. De kosten hiervoor zijn € 3,-. Als je dat niet wilt, kan je op de avond zelf langs komen en gratis naar binnen. Je loopt dan echter wel het risico dat het uitverkocht is.
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.