Ladies Decision + BLEW Lamoen - vrijdag 19 september 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 19 september 2014

Ladies Decision + BLEW Lamoen

Vrijdag 19 september speelt de vrouwenband Ladies Decision en BLEW Lamoen, de mannenband met muziek uit de jaren '60 en '70 (the Beatles achtig) in StudioGonz.

Ladies Decision + BLEW Lamoen
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €4.00

Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

Vrijdag 19 september speelt de vrouwenband Ladies Decision en BLEW Lamoen, de mannenband met muziek uit de jaren '60 en '70 (the Beatles achtig) in StudioGonz. 

Ladies Decision
Ladies Decision is een ambitieuze en vrolijke vrouwenband uit de omgeving Utrecht. Bestaande uit: Leslie Weiss (lead zang), Nadja Geskus (drums en zang), Myriam Geskus (gitaar), Fleur van der Meer (gitaar en zang) en Judith Overbosch (bas en zang).

De naam van de band is ontstaan toen de eerste zangeres van Ladies Decision een discussie had met een vriend. Hij zei dat vrouwen geen beslissingen konden nemen, waarop zij antwoordde: “Echt wel! Mijn band heet toevallig Ladies Decision!”. De band wist nog nergens van, maar vond de naam leuk en besloot deze te houden.

Ladies Decision is nu een aantal jaar bij elkaar. Na een aantal wisselingen in de formatie, is de band nu sterker dan ooit. Met veel optredens achter de rug (o.a. Puddingpop, Mazijkpop, Halfvastenfeesten, Final of the Radio 538 Demoduel, Rotorock, Geinbeat, Bockbierfestival Utrecht en meer) is de band zeer ervaren.

In november 2010 is het eerste (mini-)album 'Get Out!' uitgekomen. Hierop staat zeven eigen nummers die zijn opgenomen in Starsound Studio's te Utrecht en Baques Studio te Soest. Van de CD-Release is door RTV Eemland een compilatie uitgezonden. Deze zender heeft de band in 2008 ook al een aantal weken gevolgd.
Het nieuwe album 'Not Otherwise Specified' is het eerste complete album. Hierop staan dertien eigen nummers, opgenomen in de Baques Studio te Soest. Op de dag van de CD Release (11 januari 2014)

https://www.youtube.com/watch?v=8e4Tgukx19U

https://www.youtube.com/watch?v=PrrotkOxD3M

BLEW Lamoen
BLEW Lamoen is een band met 4 mannen van in de 50 die muziek maken uit voornamelijk de 60's en 70's in de stijl van onder andere the Beatles.

https://www.youtube.com/watch?v=-FcR47S24fE

https://www.youtube.com/watch?v=Ob3FguCt-5E

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/779036058805791/?context=create&source=49
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 20 SEP.: StudioGonz Café
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.