Dressed Up Monkeys + ASK! - Avond vol rockende gitaren! - zaterdag 27 september 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 27 september 2014

Dressed Up Monkeys + ASK!

Avond vol rockende gitaren!

Zaterdag 27 september zullen de Dressed Up Monkeys en ASK! een toffe show neerzetten in StudioGonz! De entree is GRATIS dus zorg dat je er bij bent!

Dressed Up Monkeys + ASK!
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur


Dit event is geweest

Dressed Up Monkeys
De band is eigenlijk ontstaan door een voor wat hoort wat tussen de zanger (Hennie) en gitarist (Robert). Hennie vroeg zich namelijk af of dat Robert geen cd voor hem kon produceren zodat hij later nog wat heeft om aan z'n kinderen (en evt kleinkinderen :)) te laten horen. Na maanden hard ploeteren was hij er dan "de cd met de vier nummers van Hennie" . 

Uiteindelijk hebben Robert en Hennie, na de cd toch wel zo'n vijfhonderd keer gehoord te hebben besloten om een band bij elkaar te gaan zoeken, de cd was inmiddels ook al aangevuld met composities van gitarist Robert en dus werd de drang om met een band te gaan spelen bij beide heren steeds groter. Dit zoeken ging niet niet zonder slag of stoot, en zo hebben zij zeker een jaar gezocht naar geschikte muzikanten, mensen die dezelfde passie delen als zijzelf, namelijk plezier hebben, goeie muziek maken en vrienden zijn met elkaar. Dit is uiteindelijk gelukt met Serdar op gitaar Ger op drum en Ruben op bas deze formatie vormt samen de Dressed up Monkey's. De band bestaat nu ongeveer drie jaar en is voorlopig van plan om de planken te blijven betreden. De muziek varieert van stevige rock tot poprock en af en toe eens een verdwaalde ballad. Een ding is zeker, stil blijven zitten gaat lastig worden!!!

https://www.youtube.com/watch?v=dkkoRNXM9dE&feature=share

Ask
Ask! is een rockformatie die haar hoofdkwartier in Gouda gevestigd heeft. De band is opgericht in 2006 en specialiseert zich in poppy nummers met catchy melodieën en ontwapenende kwetsbaarheid in gevoelige balladen.

In 2010 en 2011 kent de band een roerige periode als er zowel voor de zang als voor de bas vervanging gezocht moet worden. Marjolein voegt zich in 2010 bij de band en groeit bliksemsnel in haar rol als frontvrouw. Met haar stem en presentatie weet ze de aandacht onherroepelijk te grijpen en vast te houden. Haar zuivere en volwassen zang combineren goed met haar zelfverzekerde en ronduit charmante verschijning. In september 2011 treedt Mark Nieuwmans aan als de nieuwe bassist. Mark pikt de oude nummers vlot op en groeit al snel in zijn rol als muzikaal fundament. In de nieuwe nummers die vervolgens geschreven worden drukken Mark en Marjolein definitief hun muzikale stempel op de band.

In deze samenstelling schrijven Marjolein, Edwin, Arno, René en Mark een aantal interessante wapenfeiten op hun naam. Zo verzorgen ze in 2012 het voorprogramma in StudioGonz voor de Zuid-Afrikaanse band "Boo!" (jazeker, OOK met uitroepteken!). Voor het Goudse "Huiskamer van de Stad"-festival wordt een acoustische set ingestudeerd, waarmee ze al snel ook het voorprogramma voor Chris Chameleon (solo) mogen verzorgen.

Eind 2012 wordt bovendien begonnen met de opnamen voor de volgende demo, die uiteindelijk in 2013 onder de naam "More" het levenslicht ziet. "More" bevat 6 tracks, waarvan er één in het Nederlands wordt gezongen. "More" is te vinden op Spotify (app) / Spotify (web), iTunes, Soundcloud en bij optredens op limited edition CD.


Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/659108474186214/?context=create&source=49
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.