Benefietconcert - Benefiet t.b.v. Bosnië en Herzegovina, Servië en Kroatië - zaterdag 8 november 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 8 november 2014

Benefietconcert

Benefiet t.b.v. Bosnië en Herzegovina, Servië en Kroatië

Benefietconcert om geld op te halen voor de overstromingen in Bosnië en Herzegovina, Servië en Kroatië.

Benefietconcert
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €15.00
Tickets Niet-leden VVK: €15.00

Tickets Leden VVK: €15.00

Dit event is geweest

Beste vrienden,

Zoals u wellicht via de media heeft vernomen in mei dit jaar zijn Bosnië en Herzegovina, Servië en Kroatië getroffen door grote overstromingen.

Naar aanleiding daarvan hebben wij zes vriendinnen, later Pionirke genoemd, verschillende inzamelingsacties gedaan. Met de logistieke ondersteuning van koeriersbedrijf BZZ Bezorging Zonder Zorgen en humanitaire acties hebben wij al veel goederen naar alle drie getroffen gebieden gestuurd.

We hebben gemerkt dat onze hulp enorm welkom is en nog steeds hard nodig, daarom willen wij doorgaan met humanitaire acties. Deze keer in de vorm van een benefiet concert waarbij de gehele opbrengst persoonlijk door ons gebracht wordt naar getroffen gebieden (Gunja, Obrenovac, Maglaj en Tuzla). Ons doel is om met het opbrengst kerspakketten daar in te kopen en uit te delen in de nog bestaande opvangcentra waar getroffenen nog steeds in wonen. Samen met twee ‘ Pionirke’ reist ook fotografe Masja Stolk mee en zij gaat bij terugkomst een verslag schrijven voor de Nederlandse krant. Reiskosten worden door BZZ Bezorging Zonder Zorgen gesponsord waardoor de gehele opbrengst voor 100% naar getroffenen gaat.

Gezien het gemixte muzikale programma bent u met uw vrienden van harte welkom om bij te dragen aan dit benefietconcert om de slachtoffers te helpen en tegelijkertijd genieten van veelzijdige programma!

 Optredens van:

Dragi Domic & Cira : Joegeslavische muziek zowel folk als pop

The Dead Grass Band : Ierse folk en rock

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/679292092190218/?ref_newsfeed_story_type=regular

StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.