Pressure - De nieuwe Goudse techno avond! (18+) - vrijdag 13 februari 2015 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 13 februari 2015

Pressure

De nieuwe Goudse techno avond! (18+)

Pressure is een terugkerende avond in StudioGonz, waar Goudse techno dj's de avond zullen vullen aangevuld met namen uit binnen of buitenland.

Pressure
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden VVK: €4.00

Dit event is geweest

Tijdens de eerste editie zullen de volgende artiesten de honneurs waarnemen:

Spark Taberner, deze artiest maakt al jarenlang naam binnen de techno scene als dj en producer, en heeft gestaan op de grootste feesten en festivals zoals Awakenings. In het buitenland heeft hij zijn kunsten vertoond in o.a. Tresor Berlijn, Inox Toulouse en diverse andere clubs en underground locaties door heel Europa. Deze man is tevens resident dj geweest op diverse concepten door de jaren heen. Zijn producties worden gesupport door namen als Dave Clarke, Adam Beyer, Gary Beck, Alan Fitzpatrick om er maar een paar te noemen. Verder heeft hij releases op zijn naam staan op labels zoals Nachtstrom Schallplatten, Hidden en Planet Rhythm.

De andere Goudse dj in kwestie is Giorgio SFX. Deze echte techno liefhebber draait ook al diverse jaren techno, en heeft dit in het verleden op diverse feesten mogen doen in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan feesten als Decibel Outdoor, Heroes of Techno, Refuse en recentelijk op het nieuwe concept binnen de regio After The Third Wave en Afdeling Techno in Rotterdam van DNA Techno. Van de Maassilo in Rotterdam tot illegale raves. 

Deze twee heren zullen garant staan voor een avond gevuld met hoogstaande kwaliteits-techno, waardoor het moeilijk zal zijn eenmaal binnen weer naar huis te gaan. Verder zullen zij op de komende edities een artiest neerzetten die tot de verbeelding spreekt, en voor dezelfde beleving garant zal staan.

Pressure, als je van techno houdt en in Gouda woont (of niet) dan mag je dit niet missen, markeer de datum van het komende event dan ook in je agenda!

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1389781431328966/?context=create&previousaction=create&ref=5&source=49&sid_create=3755611001
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.