Mevrouw Tamara - Singer Songwriter & band - zaterdag 7 maart 2015 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 7 maart 2015

Mevrouw Tamara

Singer Songwriter & band

Voordat de nieuwe plaat "Zo lang mogelijk" van mevrouw Tamara gereleased wordt in Paradiso en haar clubtour van start gaat komt zij eerst met band voor een try out naar Studio Gonz.

Mevrouw Tamara
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €4.00

Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

De muziek van Mevrouw Tamara is dromerig en eigenzinnig. Mevrouw Tamara was finaliste van 'De Beste Singer-songwriter van Nederland' (Vara, BNN); had optredens bij o.a. Paradiso, de Melkweg, Tivoli, Hedon, Kleine Komedie, Vredenburg, Ekko, 013, Bevrijdingsfestival Utrecht, Valkhof Festival, Festival de Beschaving, Radio 1, 3FM, Radio 4, het Van Gogh Museum en Museum de Fundatie; verscheen op ‘De Supersonische Boem’ (Excelsior Recordings) en bracht een duet uit met Case Mayfield.

Op 29 maart 2015 is de release van Mevrouw Tamara’s langverwachte debuutalbum Zo lang mogelijk in de kleine zaal van Paradiso. De opnames voor het album vonden plaats in Tamara's thuisstudio en o.a. gitarist Anne Soldaat en een orkest hebben meegespeeld. Bij Zo lang mogelijk krijgt men toegang tot 12 apps, om zo de muziek op verschillende manieren te beleven en betrokken te worden bij de muziek (zie www.mevrouw-tamara.nl) Dit multimediale en interactieve kenmerk is live ook te beleven: tijdens het optreden kan men de visuals beïnvloeden met hun mobiele telefoons.

Website: www.mevrouw-tamara.nl

Clip: https://www.youtube.com/watch?v=OS0id5dS8_Y

Release: http://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/Mevrouw-Tamara.htm


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1542728926000128/StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZO 8 MRT.: Lounge & Gaming
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.