Duke John + Sativa + Crazed + The Mad Baron - Experimentele rock/metal - vrijdag 8 mei 2015 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 8 mei 2015

Duke John + Sativa + Crazed + The Mad Baron

Experimentele rock/metal

Vrijdag 8 Mei zal in Studio Gonz Gouda Start Invasion plaats vinden, een avond vol met experimentele Rock/metal.

Duke John + Sativa + Crazed + The Mad Baron
StudioGonz

Zaal open: 20:30 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

De avond zal worden geopend door Duke John, een energiek 70's/Stoner Rock trio afkomstig uit Bergen Op Zoom. Recent hebben zij het Geheim Van Starsound gewonnen en zijn zij sinds dit jaar druk bezig met het opnemen van hun eerste EP, een muzikaal hoogtepuntje voor 2015! 

De 2e band van de avond, inmiddels geen onbekende voor De Gonz is Stoner/Sludge formatie Sativa, afkomstig uit Zeist/Utrecht. Er is al materiaal van de band naar buiten gekomen en ze zijn nog druk aan het opnemen. De band heeft de afgelopen tijd wel bewezen dat ze meesters zijn in het genre, zij hebben o.a. het podium gedeeld met The Midnight Ghost Train en Karma To Burn. 
P'KAAAAWK!

Vervolgens is de beurt aan Crazed, een 4 koppig ''Funkadelic Tech Metal'' band uit IJsselstein/Nieuwegein.
De band staat lokaal bekend om hun hoge energie gehalte en vaak ietwat humoristische shows die menig publiek in beweging krijgt en het adrenaline door je lijf doet gieren, dit heeft hun ook door de finale van de Kleine Prijs Van Nieuwegein gekregen.
Beware Of Zebra's...

De avond zal uiteraard sterk worden afgesloten door, ook een bekende van De Gonz, de excentrieke Progressive Rock/Metal formatie The Mad Baron uit Utrecht. Afgelopen jaar hebben zijn hun muzikaliteit bewezen op tour door Tsjechoslowakije, Belgie en natuurlijk ook lokaal. Ook hun zijn druk bezig met het opnemen van materiaal wat vaak erg intensief is net als hun shows. 

Dit beloofd een gezellige avond te worden met meer dan genoeg reden om, onder genot van een drankje, met je vrienden van deze avond te genieten en het weekend goed te beginnen. 

Entree: 5 Euro, deuren open vanaf 20:30. 

Tot dan!

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/827916677243428/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.